keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Hiusmuotia Lontoosta

Yhtenä keskiviikkoisena iltana kävin Wellan studiolla katsastamassa Terveiset Lontoosta-hiusmuotinäytöksen. Lokakuussa järjestettiin Lontoossa isot hiusmessut missä näkyi tämän hetken hiustrendit. Tämän pohjalta oli tehty kaikki värit, leikkaukset ja viimeistelyt tähän näytökseen.
Tällä hetkellä lyhyissä leikkauksissa niska ja sivut ovat leikattu erittäin lyhyiksi. Eteen pituutta on jätetty huomattavasti enemmän. Nyt myös rakennetta saa olla eli kerrostus-tekniikkaa on käytetty edellisiä kausia verraten paljon runsaammalla kädellä. Graafista ja rikottua linjaa on yhdistelty hauskasti samassa leikkauksessa.
Tämänkin värjäyksen voi toteuttaa eri värejä käyttäen, esim. tummempi pohja missä kuparin värinen osio.
 Tällä hetkellä eri värejä käytetään paljon, tummuusasteet pysyvät kuitenkin melko vaaleina. Ensi kevättä kohden pastelliset ja hennot väriyhdistelmät muuttuvat voimakkaampiin väreihin ja kontrasteihin.Luonnollisemmankin näköisissä väreissä on käytetty paljon erilaista kikkailua. Tummuusasteilla saa elävyyttää väriin, vaikka sävyt olisivatkin lähellä toisiaan. Leikkauksen muotoakin pystyy hyvin korostamaan väreillä. Paljon puhuttiin "porrastetuista värjäyksistä", eli tummempaa väriä pohjalla ja väri liukuu kirkkaampaan suuntaan latvaa kohden.


Pienellä yksityiskohdalla niskaan saa uutta piristystä lyhyempäänkin malliin.Yksi yhteinen piirre leukkauksissa oli se, että niitä voi viimeistellä monin eri tavoin. Myös väri näyttää aivan erilaiselta jakauksen paikkaa vaihtamalla. Pidempiinkin hiuksiin saa tehtyä vaikka mitä, ja silti pituus säilyy.


Tämä väri ja leikkaus oli yksi omista suosikeistani.


Etuosaan on jätetty huimasti pituutta ja siihen on tehty liukuvärjäys.Miesten malleissa sivut ja takaosa ovat todella lyhyeksi leikattu. Pääliosaan on jätetty selkeästi enemmän pituutta. Värit ovat hyvin luonnollisia ja enemmän kylmempiä sävyjä.


Tälläistä hiusmuotia siis Lontoossa. Suomen katukuvassa harvemmin näkyy näin radikaaleja hiustyylejä. Kuitenkin jokaisesta leikkauksesta tai väristä voi poimia jonkin pienen yksityiskohdan omiin hiuksiin jos ei halua liian silmiinpistävää tyyliä. Tarkoitus on kuitenkin valita ihmisen persoonaan sopivat hiukset. :)
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig