lauantai 20. lokakuuta 2012

Iholla

Kasvojeni iho on aika ajoin aika kenkkuileva tapaus. On näppylää, epäpuhtautta, punoitusta ja jostain kohdista rutikuiva. Jotkin kosteusvoiteet kosteuttavat erittäin hyvin ja ihosta tulee pehmeä, mutta näppylät lisääntyvät. Liian kevyet voiteet taas eivät auta varsinkaan talviaikaan mitään. Myös kasvovesissä on paljon eroja. Liian voimakas ja puhdistava tekee omasta ihosta kiristävän tuntuisen ja kuivuus lisääntyy. Paljon on tullut kokeiltua eri tuotteita monilta merkeiltä, mutta nyt olen löytänyt omalle iholle sopivat.


Biotherm Aquasource Gel-kosteusgeeli

Syväkosteuttaa ja raikastaa kasvot. Ihosta tulee silkkisen pehmeä, mutta ei rasvainen. Toimii erittäin hyvin meikin pohjalla. Sisältää Thermal-plankton soluvettä ja Mannoosia. Käytän aamuin ja illoin puhdistetulle iholle.
Talvisin käytän yövoiteena hieman paksumpaa kosteusvoidetta. Muina vuodenaikoina geelimäinen riittää mainiosti.
Biosource Lotion-kasvovesi

Virkistävä kasvovesi normaalille- ja sekaiholle. Sisältää 70-mineraalin yhdistettä ja tasapainottavaa sinkkiä. puhdistaa ja raikastaa ihoa ärsyttämättä sitä. Ihosta tulee puhdas ja tasapainoinen.
Vihdoin ja viimein on löytynyt omalle iholle sopiva kasvovesi. Ihosta tosiaan tulee raikkaan tuntuinen, ei missään nimessä kuiva ja kireä. Silti tuntuu, että tämä kasvovesi puhdistaa ihoa tarpeeksi. Jotkin kosteuttavat kasvovedet ovat omalle iholle aivan turhia. Sen verran kuitenkin tulee käytettyä meikkiä iholla.

Samaan sarjaan kuuluu myös Biosource Nettoyant Exfoliant-kuoriva puhdistusgeeli, joka on myös normaalille-ja sekaiholle. Ei myöskään kuivata ihoa liikaa. Raikastaa mukavasti kasvot. Tällä hetkellä olen omani käyttänyt loppuun. Välillä tämä paketti on hyvässä tarjouksessa. Sisältää Aquasource Gel -geelivoide normaali ja sekaiholle 50ml, Biosource Nett Exfol -kuoriva puhdistusgeeli normaali-sekaiholle & Biosource Lotion -kasvovesi normaali-sekaiholle. Paketti on suurinpiirtein saman hintainen kuin pelkkä kosteusvoide.

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig