sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kampaamoalan huipputuotteita -40 %Nyt jos koskaan kannattaa päivittää hiustenhoitotuotteet uusiksi! Eikä ainakaan voi sanoa, että on kallista. ;) Omat suosikit mitkä aion hankkia ovat...
Wellan Sp-sarjan Perfect hold-lakka
Erittäin hienojakoinen, mutta kuitenkin tarpeeksi pitävä hiuslakka. Suojaa hiuksia kosteudelta, UV-säteilyltä sekä sisältää lämpösuojan.  
Kc Professional Four Reasons Hair Powder-hiuspuuteri
Antaa hiuksille ilmavuutta ja rakennetta. Ei tahmaa. Hiuspuuterilla pystyy hyvin pidentämään hiusten pesu väliä. Olen huomannut, että vaaleassa hiuksessa se vie keltaisuutta pois ja häivyttää tummaa tyvikasvua. Hintakin on normaalisti vain n.10€.Wella Professionals Styling Velvet Amplifier-muotoiluseerumi
Toimii samalla tavalla kuin pohjustusvoide. Helpottaa hiusten muotoilua ja parantaa käsiteltävyytä. Käytetään föönauksen pohjalle. Päälle voi laittaa lisäksi muita tuotteita jos haluaa pitoa. Hiuksista tulee sileämmät ja pehmoiset. Sopii erinomaisesti pitkille- ja kuiville hiuksille.

Eiköhän sieltä näiden lisäksi muutakin mukaan tartu. ;) Mutta nämä tuotteet puuttuvat tällä hetkellä omasta kaapistani ja ovat hyväksi todettuja. Pitää varmaan ottaa jokaista pari pulloa.

Jos teillä on jotain kysyttävää joistain hiustuotteista niin vastaan mielelläni kysymyksiinne. Itse käytän työssäni Wellan-tuotteita, joten niistä on eniten kokemusta omasta takaa. Myös Sebastian on erittäin tuttu sarja. :)


Share:

4 kommenttia

Nina kirjoitti...

Oho,olin kommentoinu tänne mutta näköjään ei ollu tullukaan! Ostin sun suosituksesta ton hiuspuuterin, oon tykänny! Ja toi tangle teezer pitäs myös hommata! Harmi kun ei löytyny Emotionista..

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiva :) Toi hiuspuuteri on kyl mielettömän hyvä! Sitä myydään ainakin keskustan sokoksella siellä kampaamossa.

Nina kirjoitti...

Niin siis sitä tangle teezeriä? Itiksen Emotionin myyjä oli kyllä niin tietämätön..Ei ollu kuullukaan koko harjasta mitään! Ite oon halunnu siitä asti kun se näky Brittien Leijonan luola-ohjelmassa.. :D

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kyllä, se tangle teezer. Sokoksissa ja Emotioneissa ei oo myynnissä sitä.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig