lauantai 27. lokakuuta 2012

Keltainen tukkani

Monien blondien ongelmana on kellastuvat hiukset, varsinkin silloin keltaisuus on pahimmillaan kun viime värjäyskerrasta on vierähtänyt jo tovi jos toinenkin. Omaan kuontalooni saan väriä onneksi jo huomenna. Tällä hetkellä ei paljoa tekisi mieli peiliin katsoa tämän tukan kanssa. Pidennyksetkin otin eilen pois. Tuntuu, että hiuksista hävisi ainakin yli puolet pois. Nyyh. :/
Yksi hyvä tapa taittaa keltaisuutta hiuksista on hopeashampoo. Olen kuitenkin huomannut hopeashampoon käytössä yhden ongelman, se kuivattaa melko paljon hiuksia. Varsinkin hiustenpidennykset kärsivät hopeashampoon käytöstä aikalailla. Tähän pulmaan olen löytänyt ratkaisuksi Wellan Color Fresh-sävytteen. Se taittaa hyvin keltaisuutta samalla hoitaen hiusta.


Väri levitetään shampoopesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin. Vaikutusaika on 5-20 minuuttia halutusta sävyn intensiivisyydestä ja hiusten kunnosta riippuen. Toki voi pidempäänkin pitää jos haluaa voimakkaamman lopputuloksen. Color Fresh on suoraväri, joten se ei todellakaan ole hiukselle rasittava käsittely. Sävytteellä ei kuitenkaan kannata lähteä muuttamaan radikaalisti hiusten väriä, sillä se värjää vain hiuksen pintakerroksen. Väri jää helposti kuultavaksi.  

Käytän itse sävyä 0/6. Eri sävyjä on kaiken kaikkiaan 17kpl:

7/19
0/89
8/81
0/6
6/7
5/56
7/47
6/45
7/43
6/34
10/36
10/39
8/03
8/0
5/0
4/0
2/0

Sävytyksen jälkeen kuivaan/huokoiseen hiukseen kannattaa käyttää vielä hoitoaine. Hyväkuntoiseen hiukseen ei välttämättä edes tarvitse, sen verran hoitava tuote on kyseessä. Color Fresh tuo myös mielettömän kiillon hiukseen. Monet ovat kysyneet mitä käytän hiuksissani kun ne kiiltävät niin hyvin. :) Yhdestä pullosta riittää pariin kolmeen käsittelyyn tietysti hiusten pituudesta ja paksuudesta riippuen. 
Tällä hetkellä Color Fresh on tajouksessa Sokoksissa nyt vain 8,10€! (norm. 13,50€)

Share:

7 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Jos freshin päälle laittaa poishuuhdeltavan hoitoaineen, kumoaa se freshin vaikutuksen ja lopputuloksesta ei tule niin hyvä kun pitäisi :)Eli jätettävä hoitoaine sävytteen jälkeen . -Wella kampaaja

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

OK! Uutta infoa. Kiitoksia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Huh huh, minä täällä tuskailen, että ostinkohan oikean sävyn, olen ostanut aiemmin 8/81 ja se teki aika harmaaksi hiukset. Olisin ostanut kokeeksi 10/81, mutta sitä ei Stokkalla ollut, myyjä suositteli 0/6, mutta en kuitenkaan uskaltanut ostaa, ostin 10/39, tekeeköhän sittenkin liian keltaiseksi,kun lukee gold cendre, kun juuri keltaista yritän välttää. Mitä mieltä olet, kokeilenko kuitenkin? Vai mitä sävyä sinä suosittelisit, minulla oli ensin kädessä 10/36:kin mutta vaihdoin sitten tähän 10/39. Kiitos jos vastaat.
Epätoivoinen

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Heips. :) 8/81 on sen verran syvempi väri että se ei välttämättä olekaan paras vaalean hiuksen taittamiseen (tekee vain juuri harmaa-sinertävän värin).

Itse tykkään käyttää eniten 0/6. Siinä ei ole laisinkaan tummuusastetta vaan se ainoastaan taittaa keltaisuutta pois. 10/39 tuskin tekee mitään radikaalia hiuksillesi mutta se ei välttämättä parhaiten taita keltaisuutta pois koska siinä ei ole sävyä 6 mukana eli violettia. 10/39 sisältää kullan sävyä joten se saattaa tehdä hiuksesta hieman lämpöisemmän sävyisen. Kyllä itse voisin omaan tukkaan laittaa sen ostamasi värin ainakin vaikka ei olekaan aivan kylmemmistä kylmin sävy joten kokeile ihmeessä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kiitos sinulle neuvoista. En tiedä mitään värinumeroista. Harmittaa kun myyjäkin ehdotti juuri sitä 0/6 enkä uskaltanut ottaa kun ajattelin sen olevan lilaa, kun luki silver. No, ostan sen ensi kerralla, ei tää maailma tähän kaadu, onhan näitä virheitä tehty aiemminkin. Ihanaa kun on tällaisia keskustelupalstoja, joissa voi kysyä toisen mielipidettä ja kokemuksia.
Oikein hauskaa vappua sinulle. Kirjoitan vielä myöhemmin miten värit ovat sopineet. Nämä sävytteet on kyllä hyvä juttu, kun voi pidentää kampaajakäyntiä ne kun maksaa niin paljon.

terveisin
Epätoivoinen (ei ehkä enää niin) :)

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä tuliko aiempi viesti perille, mutta paljon kiitoksia neuvoista, harmittaa vaan kun myyjälläkin oli kädessä 0/6 enkä uskaltanut ostaa kun luulin sen tekevän violetiksi, kun luki silver. No ei voi mitään, harmi sinänsä, kokeilen nyt tämän vapun jälkeen ja ensi kerralla ostan sen toisen. Laittelen myöhemmin viestiä, miten on sävytykset menneet. Hyvää vappua.
terveisin Epätoivoinen (ei enää niin :) ).

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Vaikeahan niitä värejä on tietää että mikä sopii parhaiten. Hyvä perus sääntö on kuitenkin että violetti on keltaisen vastaväri joten se taittaa keltaista parhaiten! Hyvät vaput myös sulle! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig