lauantai 13. lokakuuta 2012

Kiharaa


Itselläni on luonnonkihara hius, joka ehkä enemmänkin näyttää pesun jäljiltä lampaan villalta. Ennen lähes aina kävin hiukset suoristusraudalla läpi pestyäni ne. Nykyään pidän hiuksiani enemmän kiharalla kuin suorana. Kihara tuo hiukseen enemmän tuuheutta ja paksuuden tuntua (jota muuten ei tästä kuontalosta löydy.) Kiharoiden tekoon käytän yleensä lämpörullia. Ne tuovat samalla kohotusta tyveen. Joskus saatan kiireessä myös kiepsauttaa kiharat muotoiluraudalla. Kiharat on melko nopea tehdä ja niistä saa kestävän kampauksen. Kiharat toimii hyvin myös kampauksen pohjana vaikka nutturalle.
Ennen lämpörullien laittoa pesin hiukset. Sen jälkeen kuivasin föönillä aivan kuivaksi. Jos hiukset jäävät kosteiksi eivät kiharat tule pysymään. Föönauksen alle laitoin tyvikohottajaa ja kampausnestettä. Pääliosaa kävin suoristusraudalla vähän läpi ettei se jää pörröiseksi, kun tosiaan se oma hiuslaatu on pörröinen luonnonkihara.


1.Ensin rullaan hiukset aloittaen niskasta. Nostan klipsillä ylös muut hiukset jotta ne eivät roiku tiellä. Jätin pääliosan rullaamatta, koska omat hiukseni ovat niin lyhyitä sieltä. Jos haluaa kohotusta kannattaa pääliosan hiukset rullata isoilla rullilla.
Osan rullista rullasin ylöspäin ja osan alaspäin. Se tuo elävyyttä kiharoihin.
Muista lämpösuoja! Itse käytin Sebastian Trilliant-kiiltomuotoilijaa. Se hoitaa ja tuo kiiltoa hiukseen. Käy hyvin myös muotoilurautojen alle :)


2. Otin rullat pois. Tämän jälkeen kevyt auki kampaus etteivät kiharat jää niin "klimpeiksi". Näin kiharasta tulee pehmeämpi.
3. Lopuksi tupeerasin pääliosan tyven ja lisäsin lakkaa. Kiharoita voi vielä silottaa latvasta kiiltotipoilla.
Väri alkaa näyttämään aika kulahtaneelta :D Onneksi ensi viikolla pääsee kokeilemaan wellan uutta illumina-väriä. Sitä odotellessa...

  
Seuraavana päivänä selviän kuivashampoolla ja ponnarilla. Helppoa, vai mitä? :)
Share:

2 kommenttia

Unknown kirjoitti...

Aikas laimeet kiharat. Tekniikka rullauksessa on väärä. Pääasia on kuitenkin että itse tykkää:-)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Onko väärää tekniikkaa olemassakaan? Itse tykkään juuri loivemmista kiharoista. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig