keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Nude

Käytin aikaisemmin monia vuosia vahapohjaista Joe Blascon-meikkivoidetta. Kyllähän se peitti kaikki ihon virheet, mutta teki todella paksun maskin kasvoille. Ihoni oli tuolloin muutenkin aika huonossa kunnossa, joten tuntui että muuta mahdollisuutta ei ollut. Kuitenkin eräänä päivänä menin kysäisemään Sokoksen kemppariosastolta neuvoa uuteen meikkivoiteeseen. Myyjä suositteli heti ekaksi Diorin Nude-meikkivoidetta, siitä asti olen tuotetta käyttänyt iholleni. :) Nude on kevyt meikkivoide, silti se peittää ihon virheet hyvin. Se sisältää myös ihoa hoitvavia ainesosia. Meikkivoide on helppo levittää iholle, se sulautuu hyvin ihon omaan väriin. Sävy kannattaa kuitenkin tarkistaa yhdessä asiantuntevan myyjän kanssa. Talvikaudella käytän sävyä 020. Kesäkaudella 023. Toimii!

Tämä meikkivoide on erittäin riittoisaa, itse välillä huomaa laittaneensa jopa liikaa aamu kiireessä. Mutta tosiaan erittäin pieni määrä riittää. Hinta on noin 54€. Hinta on ehkä vähän kalliimpi, mutta laadusta olen valmis maksamaan. Tulee kyllä suht usein alennukseen tavarataloissa ja tietysti laivalta tai lentokentältä kannattaa hankkia jos mahdollista. Nuden koostumus uusittiin jokin aika sitten. Nyt se on vieläkin enemmän valoa heijastava ja entistä kevyempi.

Share:

2 kommenttia

Eva kirjoitti...

This is like the best foundation ever! I've been using it the previous winter, then switched to BB cream during summer, but I think I'm going back to this again!
You have a really nice blog :)

www.fashionistasdiary.com

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

I totally agree with you. I like your blog too. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig