tiistai 23. lokakuuta 2012

Rento nuttura
Tässä postauksessa kerron kuinka sinä pystyt tehdä tälläisen rennon nutturan.


Tämä kampaus sopii niin juhlaan kuin arkeenkin. Ja mikä parasta; sen pystyy tekemään melko helposti myös itse.Nutturan voi tehdä alas niskaan, sivulle, takaraivolle tai nostaa ylös. Jos haluaa ison nutturan kannattaa sen sisälle laittaa valkki.Tee kampauksen pohjaksi kiharat esim. lämpörullilla tai muotoiluraudalla. Jätä etuhiukset laineille. Niitä ei tarvitse kihartaa paljoa.Tee jakaus korvalta korvalle. Kiinnitä etuhiukset pois edestä tässä vaiheessa.

Aloita kampauksen teko tupeeraammalla pääliosan hiukset tyvestä. Kiinnitä ne muutamalla pinnillä niin, että kampaukseen tulee nostetta takaraivon kohdalle. Käytä lakkaa apuna ettei hius ole niin liukas. Hiuspuuteri on myös hyvä apuväline.


Laita muut hiukset takaosasta ponnarilla kiinni. Aseta ponihäntä siihen kohtaan missä haluat nutturan olevan. Jos käytät valkkia kiinnitä se tässä vaiheessa ponnarin ympärille pinneillä kiinni. Valkin voi tehdä myös itse vaikka sukkahousuista. Leikkaa pieni pala sukkahousuista ja täytä pumpulilla. Ompele päät kiinni toisiinsa.Kiinnitä ponnarista tulevat hiukset pienissä osioissa pinneillä löyhästi kiinni. Näin nutturasta tulee rennompi. Joitain osioita voi myös letittää tai kieputtaa ja sitten kiinnittää.

Kun takaosa on valmis, niin tupeeraa etuosa. Kaikki hiukset voi kiinnittää suoraan taakse tai tehdä jakauksen ja ohjata hiukset sivukautta kiinni. Etuosa kannattaa myös kiinnittää pienemmissä osioissa.
Viimeistele vielä lakalla ja kiiltosuihkeella.
Tässä oma versioni kampauksesta:Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig