sunnuntai 25. marraskuuta 2012

3 x pikkujoulukampaus

Tässä postauksessa kolme erilaista kampausta, jotka pystyy melko helposti itsekkin toteuttamaan.
MILLAINEN?


MILLÄ?


MITEN?Iso pallonuttura
Tarvitset:

-donitsin muotoisen valkin

-ponnarin

-aukikampausharjan

-pinnejä

-lakkaa

Tee näin:

Kampaa hiukset ponihännälle kohtaan johon haluat nutturan tulevan. Tupeeraa ponihännästä tulevat hiukset kauttaaltaan osio kerrallaan. Kiinnitä valkki pinneillä ponihännän tyveen. Ota pieni osio kerrallaan hiusta ja silota se valkin pinnalle aukikampausharjaa apuna käyttäen. Kiinnitä lopuksi pinnillä valkin alareunaan. Jatka kunnes valkki on kokonaan peitossa. Viimeistele lakalla.

 

Toinen puoli kiinni

 
Tarvitset:

-kihartimen

-lämpösuojasuihke

-pinnejä

-lakkaa

-kamman 

Tee näin:

Kiharra hiukset kauttaaltaan niskasta alkaen. Käytä lakkaa kiharoihin, jotta niistä tulee kestävämmät. Tee sivujakaus jommallekummalle puolelle. Kampaa ohuemman puolen hiukset kireästi taaksepäin ja asettele pinneillä kiinni takaraivolle. Kampauksesta tulee kestävämpi jos pinnit ovat kiinnitetty ristikkäin toistensa päälle. Tässäkin vaiheessa lakkaa peliin. Tupeeraa pääliosan hiuksia koholle ja silota aukikampausharjalla. Jätä toinen puoli hiuksista auki. Nostele hengettömillä pinneillä muutamia suortuvia kiinni aukinaisista kiharoista. Taivuta vielä etuosan hiuksia kuvan mukaisesti. Lakkaa ja muutama pinni tarvittaessa. 

 

 Kiharaa & keskipäänjakaus

 


Tarvitset:

-muotoiluraudan

-lämpösuojasuihke

-muotovaahto/kampausneste

-kamman

-lakkaa

Tee näin:

Pese hiukset. Laita hiuksiin tuuheuttava muotovaahto/kampausneste. Tee keskijakaus jo tässä vaiheessa. Piikkikammalla saa tarkan luotisuoran jakauksen.  Föönaa hiukset kuivaksi. Kiharra hiukset muotoiluraudalla aloittaen niskasta. Tee kiharat pystyosioissa ja taivuta ulospäin. Tarkoitus on saada kiharaa vain latvaan ja pituuksiin, ei aivan tyveen. Näin pääliosa jää suoremmaksi. Käy etuhiukset läpi raudalla kevyesti sisäänpäin taivuttaen. Tupeeraa pääliosan tyvi ja viimeistele hiuslakalla. Jos haluat kiharoista luonnollisemmat laineet, niin aukikampaa harjalla. Huom! Aukikampausharja saattaa sähköistää hiusta.


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig