perjantai 9. marraskuuta 2012

Helmiä ja pilviä

Tiistai oli ehkä maailman huonoin valinta lähteä käymään Tallinnassa, ainakin sään puolesta. Kotiovelta käveltyäni muutaman metrin olivat sukat jo läpimärät. Hienoa! Laivaan kerettiin, vaikka aluksi näytti huonolta, kun juna oli sen verran myöhässä aikataulusta. Suomessa satoi siis räntää ja Virossa vettä. Tuuli puhalsi lisäksi melko kiitettävästi. Sateenvarjo ja hupullinen takki olivat "must" tällä säällä.


Tallinnassa tulee käytyä yleensä kesäaikaan, ei niinkään talvisin. Tämän reissun perimmäisenä tarkoituksena oli käydä hakemassa helmiä. Ja niistä helmistä olisi tarkoitus tehdä koruja, kun vaan aika antaa periksi jossain vaiheessa. Helmiä kävimme hakemassa PärliPesa-nimisestä liikkeestä. Satamasta käveli sinne noin 20 minuuttia. Liike sijaitsee osoitteessa Kentmanni 19. Heillä on myös nettimyynti, mutta halusin käydä paikan päällä katsomassa valikoiman. Hintataso on edullisempi kuin Suomessa. Liike oli pieni ja helmet olivat aseteltu nätisti esille.


Kuvaaminen jäi tällä kertaa minimiin sateisen sään vuoksi. Ensi kerralla Tallinnaan mielellään paremmalla ilmalla. :) Itseasiassa seuraava reissu Viroon on jo reilun viikon päästä pikkujoulujen merkeissä.Share:

2 kommenttia

Elina kirjoitti...

Voi kun oot kaunis! :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitoksia vain kovasti. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig