torstai 15. marraskuuta 2012

New York vol. 3

New York on shoppailijan paratiisi, eikä siinä ole tippaakaan liioittelua. Kaikille löytyy varmasti jotain, sillä kauppojen määrä on valtava. Lisäksi läheisyydestä löytyy myös outlet-kylä, jossa tosin itse en vieraillut. Rahat sai kyllä kulumaan muutenkin. :) Outlet-myymälöitä löytyy mukavasti myös Manhattinilta ja niiden valikoimat ovat laajat ja todella edulliset. Useat Amerikkalaiset merkit (esim. Tommy Hilfiger, Calvin Klein & Guess) olivat jopa 80% edullisempia kuin Suomessa. Hintoihin toi alennusta myös Euron suhde Dollariin, joka meidän reissumme aikana teki noin 20%.

Nyt esittelen muutaman ostospaikan, joissa itse tuli shoppailtua. Muutaman outlet-myymälän tarjonta tuli koluttua läpi jopa päivittäin, koska uutta valikoimaa tulee joka päivä myyntiin. Outlet-shoppailu on huomattavasti haastavampaa koska vaatteiden etsimiseen menee todella paljon aikaa verratuna tavalliseen kauppaan, jossa vaatteet ovat aseteltu selkeästi esille.

Century 21 

 

Omasta mielestäni paras Outlet. Sitä mieltä oli myös lompakkoni, joka sponsoroi tätä liikettä eniten. Valikoima vaihtelee myymälöittäin, itse vierailin kahdessa eri myymälässä Manhattanilla. Ehdottomasti parempi liike oli mielestäni Ground Zeron läheisyydestä löytyvä myymälä, Lincoln Squaren myymälän valikoima oli suppeampi. Molemmista liikkeistä tuli toki ostettua vaatteita.

Hauska löytö oli MK:n kaulaliina, jossa on taskut käsiä varten. Lähtöhinta hipoi 100$, maksoin noin 40$. MK:n pikku laukku 70$, maksoin 40$. Armitron kellon lähtöhinta oli 80$, maksoin 29$. Tommy Hilfigerin pikeepaidasta maksoin noin 20$. Nahkatakki 25$ (tekonahkaa). DKNY:n kengät 40$.

www.c21stores.comNordstroms Rack

 

Valikoima suppeampi verratuna edelliseen, mutta kuitenki katsastamisen arvoinen. Kävimme Union Squaren
liikkeessä kerran. Merkkejä löytyi laidasta laitaan ja hyviä löytöjäkin tuli tehtyä kun vain jaksoi etsiä. Suosittelen pistäytymään. Ostin trenssin jonka lähtöhinta oli päälle 200$, maksoin 54$.

shop.nordstrom.com
Loehmann´s 

 

Valikoima vaihteli runsaasti liikkeen mukaan. Tuntui, että tämä oli valikoimaltaan huonoin outlet ja hintataso oli hieman korkeampi.  Myyntikään ei tainnut olla kohdallaan, kun jakoivat 25$ alennuksia 75$ ostoksista. Sovituskoppien määrä oli hyvin pieni. Miehille oli tarjolla parempi valikoima. Vaatteiden lisäksi myynnissä oli myös hiustuotteita ja kosmetiikkaa. Tein kuitenkin muutaman hyvän löydön vaatepuolelta. Valkoisen mekon lähtöhinta oli 170$, omasta lompakosta lähti 25$.

http://www.loehmanns.com/


 

 

Forever 21

 

Ketjukauppa, joka muistuttaa Gina Tricotin & H&M:n valikoimaa. Laatu tuntuu paremmalta. Paljon ihania vaatteita, kenkiä ja koruja edulliseen hintaan. Valikoima vaihtuu ilmeisesti suhteellisen tiheään tahtiin, sillä kengät joita himoitsin oli jo muutaman päivän päästä myyty loppuun. Forever 21 löytyy myös Euroopasta, mutta eipä tietenkään Suomesta. Harmi sinänsä. Kengät 34$. Bleiseri 29$.

 www.forever21.comMacy´s 

Macy`s:in tavaratalosta löytyy melkein kaikki mahdollinen ja mahdoton. Merkkejä on laaja valikoima. Tavaratalossa on mm. Louis Vuittonin oma piste. Tämä paikka on vaan nähtävä jos New Yorkiin joskus eksyy. Infopisteestä turistit saavat alennuskortin..

 

 

 Victoria´s Secret

Ihanin, Victoria´s Secret. Jos tästä liikkeestä ei löydä alusasuja, niin ei sitten mistään. Myyjät auttavat mielellään koon valinnassa. Victoria´s Secretin kosmetiikkatuotteet ovat myös houkuttelevia. Pullot ovat söpön värisiä ja tuoksu huumaava. Hintataso on keskiluokkaa.


 
Vielä loppuun linkki Outlet-kylään, jossa itse en tosiaan tällä kertaa vieraillut. New Yorkiin tulee varmasti vielä palattua ja Outlet-kylässä vierailu kuuluu silloin varmasti ohjelmaan.


www.premiumoutlets.com/outlets/outlet.asp?id=7

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig