lauantai 10. marraskuuta 2012

Tehoa kasvoille

Tiistaina tuli laivalta ostettua jonkin verran kosmetiikkaa. Lumenen Premium Beauty-tuotteet olivat tarjouksessa ota kolme, maksa kaksi. Katselin purnukoita itseasiassa äidilleni synttärilahjaksi, enkä suinkaan itselleni. Tuotteita tutkiessani silmiini osui Uudistava Tehoöljy. Paketin tekstiä lukiessa silmäni kiinnittivät huomion sanaan "akne".
"Tukee ihon uudistumista ja pehmentää arpia, juonteita, ryppyjä, aknen tai ihon kuivuuden jättämiä jälkiä, sekä muita pieniä ihovirheitä."
Tehoöljyjä tuli samantien ostettua kaksi kappaletta ja äidille lähti kosteusvoide.
Pari päivää olen öljyä käyttänyt kasvoilleni. Iho on tuntunut sileämmältä ja kosteutetulta. Päälle olen levittäny lisäksi kosteusvoiteen. Kotona huomasin paketin kyljessä taulukon, missä kerrottiin, että tuote käy yli 50 vuotiaille. Kipitin pikavauhtia kysymään Lumenen edustajalta, että onko minun suositeltavaa käyttää koko öljyä. Hän vakuutti, että tehoöljy käy kaikenikäisille. Eli aina ei kannata täysin luottaa paketin/pullon teksteihin kun jotain kosmetiikkaa ostaa. Saman olen kyllä huomannut hiustuotteissa. Katsotaan nyt pidemmän käytön jälkeen onko öljystä todella jotain tehoa akne arpien tasoittamiseen.

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig