torstai 8. marraskuuta 2012

UGG!

Aamulla oli sen verran mittari pakkasen puolella, että päätin pistää ensimmäistä kertaa talvisemmat kengät jalkaan. Korkokengissä ei tee mieli lähteä aamulla kiireessä liukastelemaan. Ei olisi ensimmäinen kerta, jos kaatuisin töihin mennessäni. Kiireellähän ei tietenkään ole syytä tähän asiaan. ;) Uggit siis lähti tänään jalkaan. Mukavampia kenkiä tuskin jalassa voi ollakkaan. Materiaali on pehmeää, hengittävää ja samalla kenkä tukee hyvin jalkaa. Täydelliset kengät siis! Omat uggit ovat olleet jo yhden talven käytössä. Silti ne ovat aivan uudenveroiset. Muutama viikko sitten huomasin, että Helsinkiin oli avattu UGG Australia-store.  (Pohjoisesplanadi 35).

Hankin myös suojatuotteen , kun ostin nämä kengät. Kenkien käyttöikä pitenee varmasti tämän ansiosta.


Share:

6 kommenttia

Nina kirjoitti...

pakko kommentoida..:D mulla kans yhdet ihanat mustapaljettiset uggit. on tosiaan hyvät jalassa jne. mutta.. niitä ei oo suunniteltu suomen talveen :( siis niin liukkaat ettei mitään järkee, pitäs keksii joku liukuestehomma. suutarissa ne tekee kai jotain että pohjasta tulee parempi talvikeleille.. kun mulla kävi pari vuotta sitten niin että jalka murtu kolmesta kohtaa koska liukastuin! ja sitte oli 7viikkoa kipsi. ei tosin siis uggit jalassa,mutta kumminki sen jälkeen miettiny paljon enemmän ties mitä liukuesteitä.
kun ei näköjään kato ikää,että alle 30v voi kans sattua. :(

Ville Niskanen kirjoitti...

Nice! Meille just tuli UGGsin miesten kenkiä varastoon. Sika siistit, mutta törkeän kalliit :(

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Toi on tosi inhottavaa jos kaatuu ja satuttaa ittensä oikeen kunnolla :/ Murtumiset kestää aina niin kauan parantua. Ite oon ainakin toistaiseksi vielä pysynyt omilla uggeilla pystyssä. Kannattaa mennä sieltä suutarista kyselemään, niin varmasti ne jotain saa siellä tehtyä! :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Okei, hyvä tietää että niitä löytyy miehillekkin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se talvi taitaa jokavuosi yllättää aika monet, mutta tohon kuntoon jalan taitaa saada vaan korkkareilla :) Ikävä kuulla, mutta toivottavasti tuli kuitenkin kuntoon

Borjana kirjoitti...

Ohhh how gorgeous this looks,babe!Can't take my eyes off;)
xx
B.
http://www.beeswonderland.com

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig