torstai 13. joulukuuta 2012

Finnish Design Shop

Finnish Design Shop on vuonna 2004 perustettu verkkokauppa, joka on tänä päivänä maailman suurin suomalaista designia myyvä verkkokauppa. Vuosien saatossa yritys on palvellut kymmenia tuhansia asiakkaita ja monet palaavat yhä uudelleen ja uudelleen.

Finnish Design Shopin tavoitteena on ollut kerätä yhteen Pohjoismaisen designin parhaimmistoa ja tarjota yksi paikka, josta on helppoa ja turvallista hankkia sekä skandinaavisen designin klassikot että aivan uusimmat nuorten muotoilijoiden tuotteet. Tarkoituksena on tarjota asiakkaille kiinnostava ja jatkuvasti muuttuva valikoima ja antaa uusia ideoita sisustukseen ja elämään, jossa laadukkailla tuotteilla on sijansa. Oli kyseessä sitten klassikot tai aivan viimeisimmät uutuustuotteet kaikille valikoimassa oleville tuotteille on yhteistä korkea laatu, innovatiivinen muotoilu ja alkuperäiset valmistajat.Omia lemppareita löytyi useita Finnish Design Shopin sivuja selaillessa. Tuotteisiin pääset klikkaamalla.


Fatboy-säkkituoli löytyy kodistani jo entuudestaan. Se on aivan paras löhöpaikka telkkarin katseluun. Arabian runo-sarja on houkutteleva. Siitä tulee ihan kesä mieleen. Eiköhän se ole seuraava keräilykohde!

Finnish Design Shop:in sivuille pääset TÄÄLTÄ. Nyt ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksille!

Kampanjatunnuksella JOULU2012 saa 10 euron alennuksen yli 100 euron tilauksesta!

Sisältää mainoslinkkejä. 
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig