maanantai 31. joulukuuta 2012

Happy New Year!

Hurjaa vauhtia on tämä vuosi taas vierähtänyt. Vastahan se uusivuosi vaihtui, ainakin melkein. Tämä ilta kilistellään kuohuvalla ja nautitaan muiden raketeista. Liian lähelle en kuitenkaan niitä halua mennä katsomaan, sillä suoraan sanoen pelkään raketteja. Ne ovat pelottavia ja niistä lähtee kova ääni. Kaukaa katsottuna ne ovat kuitenkin upeita. Eikä se uusivuosi olisi mitään ilman raketteja.

Kävin viime viikolla ohimennen Lindexillä ja mukaan tarttui kaksi paitaa. Kaksi peplum paitaa, joita olenkin jo kauan himoinnut. Nyt vasta sain aikaiseksi ne käydä ostamassa. Ihan vahingossa kylläkin. Tämä vahinko sattui kun myöhästyin bussista ja bussipysäkin vieressä sattui olemaan Lindex. Seuraavaa bussia odotellessa kävin kuluttamassa siellä aikaa. Eikä sitä aikaa kauaa kulunut kun löysin jo vaikka mitä ihanaa ostettavaa. Mukaan lähti siis kaksi samanlaista paitaa mustana ja valkoisena. Mikä parasta; ne olivat alennettu ja omaa kokoakin sattui muutama olemaan jäljellä. Olen alkanut nykyään yhä enemmän pitämään Lindexin valikoimasta. Vaatteet ovat omaan makuuni ja tuntuvat laadukkailta, ainakin verrattuna joihinkin muihin ketjuihin.

Tälläisellä asukokonaisuudella otetaan uusi vuosi vastaan ja sanotaan vanhalle bye bye.

Tämä statement kaulakoru on yksi suosikki kaulakoruista. Koru on ostettu kesällä ja sekin on Lindexiltä. Tällä hetkellä heidän valikoimassaan oli myös paljon erilaisia statement kaulakoruja. Ihmeen kaupalla en tällä kertaa niitä ostanut. Luultavasti ohikulkiessa tulee vielä sorruttua, sillä oli sen verran upeita yksilöitä.


Railakasta uutta vuotta kaikille lukijoille! <3 Tässä pientä ilotulitusta vuoden alkuun.


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig