lauantai 8. joulukuuta 2012

Linnan juhlat 2012

Aikaisemmin tulikin jo mainittua, että linnanjuhlia tuli seurattua kotisohvalta. Tänäkin vuonna mukaan mahtui mitä ihanampia asukokonaisuuksia, ja myös niitä ei niin ihania. Loistoa ja kimallusta ainakin riitti tänä vuonna kiitettävästi. Pakko on todeta, että vähemmän on enemmän linnanjuhlissakin. Liiat koristukset ja hörsykkeet pilasivat valitettavasti joidenkin asukokonaisuuden, mutta jokainen tyylillään. :)  Punaista oli myös melko paljon havaittavissa.

Keräsin omia suosikkipukuja tänne blogin puolelle. Ehdoton suosikki oli Maria Ylipään puku. Hillittyä ja yksinketaista Hollywood glamouria kerrassaan. Jaana Pelkosen tyylikäs peplum-iltapuku oli myös erittäin kaunis. Satu Taiveahon hohtava tummansininen iltapuku oli kauniin mallinen ja sopi kantajalleen.


Maria Ylipää
Laura Birn


Vivianne Raudsepp

Satu Taiveaho


Elina Kiikko

Jaana Pelkonen

Sari Helin-Sarvamaa

Silja Lehtinen

Sofia Vikman

Jenni Haukio

Lopuksi todettakoon myös, että kampaukset olivat erittäin upeita. Iltapuku vaatii kunnon juhlakampauksen. Koko juhlavuus lässähtää muuten helposti, jos hiukset ovat suttuisen näköiset tai roikkuvat huolimattomasti. Johanna Oraksella oli erittäin kaunis, klassinen ja hänelle sopiva kampaus.

Johanna Oras

Kuka oli omasta mielestäsi tänä vuonna linnan juhlien kuningatar?

kuvat: yle.fi, iltalehti.fi, avatv.fi
Share:

2 kommenttia

Mary kirjoitti...

Silja Lehtisen puku oli kyllä upein! :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Siljan puku oli kyllä kaunis ja pirteän värinen! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig