sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Lumimyräkkää ja hampaiden kiristelyä

Perjantai aamu alkoi hammaslääkärissä 07.30! Viime viikkoisen viisaudenhampaanpoisto-operaation jälkeen suussa tuntui vieläkin olevan jotain ylimääräistä, joka hankasi poskea ikävästi. Pari päivää kärvisteltyä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin lähteä perjantai aamuna tarpomaan lumimyrskyn keskelle jo seitsemän jälkeen. Tämän viikon aikataulu on ollut sen verran kiireinen, että ei ollut mahdollisuutta varata aikaa hammaslääkäriin, vaan piti mennä nappaamaan päivystysaika heti aamusta. Sain onneksi ajan puoli kymmeneksi. Kerkesin käydä kotona valmistautumassa päivään ja palasin takaisin hammaslääkäriin. Ikeneen oli jäänyt pieni luunpalanen, joka hankasi poskea. Poisto sujui helposti muutamassa minuutissa ja vaiva oli poissa. :)

Hammaslääkärin jälkeen alkoikin sitten päivän vaikeampi osuus. Miten pääsen töihin?  Junaliikenne oli arvattavissakin sekaisin. Puoli tuntia palloilin hölmönä juna-asemalla seuraten aikatauluja ja kuunnellen kuulutuksia. Puolet junista oli peruttu ja toinen puoli myöhässä. Vihdoin pääsin hyppäämään ensimmäiseen junaan, joka viimein saapui asemalle. Matkani kesti kokonaisuudessaan 2,5 tuntia kaikkine odotteluineen, ihmettelyineen ja kulkuvälineiden vaihtoineen. Huoh! Muuten päivä sujuikin oikein mukavasti. Kotimatka oli onneksi jo sujuvampi. Seuraavana yönä olin puhunut unissani kovasta lumimyrskystä, kai se oli sen verran jäänyt pyörimään alitajuntaani. :D


kauluspaita Ralph Lauren / kengät Tamaris / farkut Gina Tricot / rannekorut Somsola & Snö oSweden


Ihan simppelillä asulla mentiin perjantaipäivä. Päälle piti laittaa kunnon hupullinen untuvatakki, kaulaliina, pipo ja tietysti hanskat. Sateen varjolla yritin vielä varjella kasvojani, jottei kaikki ripsivärit olisi olleet pitkin poskia. Välillä tuntuu, että miehillä on paljon helpompaa! Kaulakoru joka näkyy kuvassa on yksi lemppareista. Käy hyvin juhlaan kuin arkeenkin. Se on mummini vanha eli hyvin rakas. Ikää sillä on varmastikkin ainakin 45 vuotta, jos ei enemmänkin.

Kauluspaidat ym. sen tapaiset puserot ovat arjessa suosikkejani. Ne ovat helppo yhdistää melkein mihin tahansa asukokonaisuuteen. Käy pitkien housujen, hameen tai shortsien kanssa. Valikoimaahan riittä mitä ihanemmissa malleissa ja väreissä.


  
The Wardrobe- louvre shirt

Sisältää mainoslinkkejä.


Share:

1 kommentti

Sita kirjoitti...

Otsikko kuvas kyllä aika hyvin tekstiä :D

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig