torstai 20. joulukuuta 2012

Ripsiseerumi

Pari päivää sitten kiiruhdin taas jälleen kerran postista hakemaan uuttaa putiloa ripsiseerumia, jota tilasin netistä. En enää uskalla lopettaa sen käyttöä, sillä pelkään että ripset kuihtuvat taas entisiin mittoihinsa. Aloitin ripsiseerumeiden käytön puolisen vuotta sitten. Olin kuullut niin paljon niiden tehosta, että lopulta oli pakko itsekin kokeilla. Enkä ole katunut tätä kokeilua. Tällä hetkellä murheena on uutiset sen kiellosta Yhdysvalloissa ja Ruotsissa. Eiköhän Suomi tule kovaa vauhtia perässä.

"Ripsiseerumit sisältävät usein lääkeaineen johdannaisia, ja useat maat ovat puuttuneet tuotteisiin. Voimakkaasti ripsiä pidentävät valmisteet vaikuttavat lääkkeelle ominaisella tavalla, vaikka käyttöaihe ei ole sairauden hoitaminen." Yle Uutiset
Neu Lash on innovatiivinen ripsiä vahvistava seerumi, joka sisältää runsaasti ravinteita. Tuotteen sisältämä "silmäripsiteknologia" saa lyhyet, hauraat, ohuet ja harvat silmäripset näyttämään kauniimmilta.Olen käyttänyt Neu Lashia aina iltaisin meikittömiin silmiin. Seerumi levitetään kummankin silmän yläripsien juureen. Tuloksia huomasin itse noin kuukauden käytön jälkeen. Kerrankin tuote joka tehoaa ihan oikeasti ripsien kasvuun! Seuraavissa kuvissa oma lähtötilanne ja ripset tällä hetkellä.
Tällä hetkellä jäljellä on vielä Revitalashin seerumia. Putilo kestää varmasti vielä viikkoja. Tilasin Neu Lashia kuitenkin sen edullisemman hinnan ja mielestäni miellyttävämmän koostumuksen takia. Putilon koko oli isoin mitä löytyi eli 6ml. Normaali koko on 3,2ml. Ohjeiden mukaisesti käytettynä 3,2 ml:n koko riittää noin 60 päiväksi. 6ml:n pakkaus riittää noin 120 päiväksi. Ainakin saan olla vielä puolisenvuotta vähän pitkä ripsisempi tapaus.

Onko muilla kokemuksia ripsiseerumeista?


Share:

14 kommenttia

maaren kirjoitti...

mistä tilasit, ja paljonko tolla oli hintaa? kun olen itse harkinnut kans, mutta mitä olen katsonut, niin ovat kauhean kalliita..

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Toi 3.2ml maksaa 89€+toimituskulut, 6ml 158€. Kertaheitolla tuntuu kyllä tosi kalliilta, mutta tuotetta menee tosi vähän eli riittää kyllä pitkään. Tässä linkki mistä tilasin: http://www.neulash.se/

Anonyymi kirjoitti...

Tuolla aineella on todella omat riskinsä nimimerkillä kokemusta on..älkää hyvät naiset tuhlatko rahojanne tällaiseen. Ymmärrän kyllä houkutuksen koska aine todella toimii. Vaikka neulash ei aiheutakaan juuri sinulle silmien ärtyneisyyttä/punaisuutta, ei pitkäaikaisia vaikutuksia tiedetä. Käyttö ei ole turvallista, eikä ripsiravinteita turhaan ole kiellettya muissa maissa.

Kissis kirjoitti...

neuLashia käytin vajaan vuoden, kunnes sen teho loppui. Alkoi kyllä jo aiemmin ko. aine hieman pelottaa mahdollisten jälkivaikutusten takia. Tosin nyt ripsienpidennyksiin taas hurahtaneena ei ne neuLash-ripset ollu ees kovin kivat. :D

EssiKa kirjoitti...

mulla ei toiminu tuo! :-(

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Nyt ilmeisesti ainakin NeuLash on muuttanut koostumusta ja poistanut tuotteesta kielletyn aineen, toivottavaati tuote olisi nyt mennyt turvallisempaan suuntaan. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Itsellä olen huomannut myös, että ripset eivät tästä enään pidemmäksi kasva valitettavasti. Paremmat nämä kuitenkin, kuin ne nysät mitä joskus oli. Ripsienpidennykset ovat kyllä myös ihanat ja helpot kun muuta meikkiä ei paljoa tarvitse niiden kanssa! :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Harmi! :/

Suvi kirjoitti...

Mä oon ihan rakastunut Neulashiin, vieläkin käytössä on ensimmäinen putkiloni viime huhtikuulta! Todella pitkään on siis kestänyt ainakin täällä, lokakuuhun asti käytin joka ilta ja nyt olen vähentänyt 3-4 kertaan viikossa :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

On kyllä erittäin riittoisaa! Tuntuu, että välillä laittaa jopa enemmän mitä tarvitsisi vain ihan varmuuden vuoksi. :D

Anonyymi kirjoitti...

Kokeile seuraavaksi Talika Lipocilsia. Maksaa n. 20€ Stockalla. Tässä ei ole käytetty mitään lääkeaineita :)
Itselläni en ihan rehellisesti ripsien pituudessa ole mitään isoa eroa huomannut (pientä kylläkin, mutta mulla nyt on luonnostaan pitkät ja hoidetut ripset, jotka tuskin kovin paljoa pidemmäksi kasvaisikaan), mutta ripsarin alla ihan uskomattoman hieno tuote. Lähinnä ajattelin, jos sinulla ylläpitäisi tuota pituutta :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Täytyy koklata. Hintakaan ei päätä huimaa. Kiitos vinkistä! :)

Nanna kirjoitti...

Kenelläkään kokemusta Maylash nimisestä ripsiseerumista?

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Ei ole itselläni valitettavasti!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig