tiistai 11. joulukuuta 2012

Tallinnan ostoksia

Viikonloppuna tuli tehtyä ostoksia laivalla ja vähän Tallinnassakin. Laivan kosmetiikkamyymälästä tuli ostettua jo hyväksi todettuja luottotuotteita. Ostin Diorin Nude-meikkivoiteen, Clarinsin silmänympärysgeelin sekä Biothermin Aquasource-kosteusvoiteen.
Clarins Eye Contour Gel-silmänympärysvoide

Clarinsin geelimäinen silmänympärysvoide sopii tummille silmänalusille ja auttaa turvotukseen. Koostumus on kevyen tuntuinen. Pieni tuubi kestää itsellä jopa vuoden verran jos ei pidempäänkin. Käy hyvin myös herkille silmille.Biotherm Aquasource-kosteusgeeli

Kyseistä kosteusvoidetta olen käyttänyt jo melko pitkään. Kesäkaudella käytän kevyempää versiota ja nyt talveksi hankin tax freestä paksumman version samasta voiteesta. Pari päivää olen käyttänyt tätä kosteuttavampaa versiota ja iho on ollut paljon paremman tuntuinen. Eli käy mainiosti pintakuivalle iholle näin talviaikaan.


Diorskin Nude-meikkivoide

Paras meikkivoide ikinä! Lisää tietoa tuotteesta saat täältä.Lähellä satamaa sijaitsevassa Rimissä on outlet-myymälä, jonka tarkkaa nimeä en muista. Jokatapauksessa outletissa on myynnissä urheiluvaatteita- ja kenkiä. Ostin extempore Conversen All Starit. Aikaisemmin ei ole kyseisiä kenkiä tullut hankittua, joten nyt oli hyvä tilaisuus kun hintakin oli hieman edullisempi. Valitettavasti kenkiä ei näillä säillä viitsi vielä käyttöön ottaa. Kengät saavat odotella kaapissa lämpöisempiä kelejä. All Stareja löydät myös täältä.
M löysi itelleen myös kengät. Timberlandin talvikengillä kelpaa käppäillä kylmemmilläkin pakkassäillä. Mikseipä tässä olisi jollekin miehelle hyvä joululahja. Käyttöä löytyy varmasti Suomen talvessa. Timberlandin kenkiä löydät lisää täältä.

Lopuksi vielä iloisia uutisia shoppailijoille. Boozt.com:n verkkokaupassa kaikki Vilan ja Jack & Jonesin tuotteet -20%!  Klikkaa itsesi tarjouksiin TÄÄLTÄ.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig