keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Täsmäisku

Eilen tuli tehtyä pieni täsmäisku Stockalle. Joulukuun kanta-asiakas lehdestä löytyi pari houkuttelevaa tarjousta, joten ne piti käydä katsastamassa joululahjaostosten lisäksi. Harvoin töiden jälkeen jaksaa enään lähteä kauppoihin pyörimään, mutta kun hakee jotain tiettyä, niin aikaa ei mene tuntikausia. Kyllähän sieltä olisi tarttunut mukaan kaikkea muutakin ihanaa esim. Argos-hallin joulukoristevalikoima oli erittäin houkutteleva. Kuitenkin "ylimääräinen krääsä" jäi ostamatta, kun matkassa oli mukana perheen säästeliäämpi osapuoli.
Kuvissa eilisen hankinnat, eli lasinen karamellipurkki tarjouksessa vain 27,90€. Karkkien tilalle ajattelin laittaa jotain muuta jouluun liittyvää. Eipä ne namit siinä kauaa koristeena säilyisi. ;) 

Toinen hankinta oli Lexingtonin patakinnas ja pannulappu. Ja tottakai piti lisäksi hankkia niille imukupilla kiinnittyvä koukku, johon ne saa keittiössä roikkumaan. Paikkaa voi vaihdella kätevästi mielen mukaan, eikä seinään jää jälkiä. Kylpyhuoneesta löytyy myös samanlaisia imukuppikoukkuja pyyhkeille. Kintaita ja lappuja löytyy muuten myös punaisena ja beigen värisenä.

Sisältää mainoslinkkejä.

Share:

2 kommenttia

Ville Niskanen kirjoitti...

Ahh Lexingtonil on aina niin hienoja juttuja =)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Niinpä! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig