tiistai 8. tammikuuta 2013

Aurinkokapselit

Tulevaa matkaa ajatellen hankin Sokokselta paketin Vivisantén aurinkokapseleita. Monet jotka ovat näitä kyseisiä kapseleita napsineet ovat olleet kovin tyytyväisiä niiden tehoon. Itse en siis ole näitä aikaisemmin kokeillut. Oma iho on melko vaalea, eikä rusketu yleensä mitenkään erityisen tummaksi. Palaminen on kuitenkin harvinaista, paitsi nenä tuntuu punoittavan helposti auringossa oleilun jälkeen. Jalat ja vatsa ruskettuvat parhaiten, mutta esim. kasvoihin päivetys tarttuu huonosti. Kokonaisuudessaan rusketuksesta ei tule kauniin tasaista. Rusketus ei myöskään kestä kovin hyvin ihollani. Siksi haluan ihan mielenkiinnolla kokeilla toimivatko nämä kapselit omalla kohdalla ollenkaan vai tyydynkö vain kohtalooni. Solariumissa en nykyään enää käy ollenkaan. Tein tietoisen päätöksen sen lopettamisesta, kun kuulin sen todellisista vaaroista. Kesällä ja lomilla aurinkoa kuitenkin otan ihan mielelläni.

Paketissa on 60 kapselia ja niitä otetaan yksi päivässä. Ohjeissa sanotaan, että syöminen kannattaa aloittaa jo 2-3 viikkoa ennen auringonottoa ja jatketaan koko aurinkokauden ajan. Rusketuksen kesto pitenee jos kuuria jatkaa vielä kuukauden eteenpäin. Aloitin kuurin lauantaina eli tasan kolme viikkoa ennen matkaa. Toivottavasti tehoaisi. Infoan täällä reissun jälkeen huomasinko eroa rusketuksessa ja sen kestossa.

Vivisanté Sun aurinkokapselit aktivoivat pigmentin muodostusta nopeuttaen ruskettumista. Kapselien myös luvataan ehkäisevän ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ryppyjen muodostumista. Kuulostaa hyvältä, sillä aurinko on yksi pahimmista ihon vanhentajista! Kapselit sisältävät E-vitamiinia, rasvahappoja sekä karotenoideja. Luteiini ja zeaxantiini suojaavat silmiä ikääntymisen ja valon aiheuttamilta rappeumilta, joita on myös tässä tuotteessa.Onko muilla kokemuksia näistä aurinkokapseleista?
Share:

2 kommenttia

Terhi Suanto kirjoitti...

Oon monesti miettinyt, että toimiikohan noi joten odotan innolla et miltä susta vaikuttaa sitten reissun jälkeen : )

www.terhisuanto.blogspot.com

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Toivottavasti toimii! Tänään viimeksi sain hyvää palautetta, että nämä kapselit estää myös aurinko-ihottumaa. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig