torstai 10. tammikuuta 2013

Kynsien lakkailua

Olen käyttänyt monia lakkoja laidasta laitaan, mutta O.P.I:n tuotteet ovat tuntuneet kestoltaan parhailta ainakin kampaajan työssä. Vesi haurastuttaa ja kuivattaa kynsiä erittäin paljon ja siksi ne tarvitsevat myös paljon hoitoa jos haluaa pitää niistä huolta. Pyrkimys olisi hoitaa kynnet pari kertaa viikossa. Ainahan se ei tietenkään sovi aikatauluun eikä jaksaminen riitä, mutta ainakin yritystä on.

Aluksi aloitan kynsien hoitamisen vanhojen lakkauksien poistolla. Vaikka lakat olisivat muuten pysyneet hyvin kynsissä, niin valitettavasti kynsien päistä ne alkavat lohkeilla pois. Kynteni alkavat myös helposti liuskoittumaan.Tähän ongelmaan olen löytänyt ratkaisuksi O.P.I:n Nail Envy-lakan, joka on tarkoitettu kuiville ja hauraille kynsille. Se vahvistaa kynsiä ja estää niiden liuskoittumista. Kynsilakan poistamisen jälkeen viilaan kynnet lasiviilalla. Viilauksen jälkeen lakkaan kynsiin kaksi kerrosta vahvistavaa Nail Envy-lakkaa. Tässä vaiheessa jo tuntee kuinka lakka tekee kynsistä vahvemman tuntuiset. Näin lakka suojaa niitä ulkoisilta rasituksilta.


Vahvistavan kynsilakan päälle laitan fiiliksestä riippuen jonkin värillisen lakan. Yksi kestosuosikeista on O.P.I:n pinkki lakka. Myös O.P.I:n Skyfall paketista löytyy muutama uusi suosikki sävy (Golden Eye ja The World is Not Enough) näin talven väreihin sopien.Käsien rasvaus vielä lakkausten kuivuttua ja kädet ovat taas kauniit ja huolitellut.

Kaikki O.P.I:n tuotteet löydät osoitteesta www.opi.com
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig