maanantai 14. tammikuuta 2013

Outfit 120113

Omistan jonkinverran vaatekappaleita, joita en ole syystä tai toisesta vielä päässyt päälläni
pitämään.Vaatteissa ei mitään vikaa ole ollut. Sen sijaan sopivaa tilaisuutta ei ole vain sattunut tulemaan eteen missä olisi päässyt ulkoiluttamaan sitä ihanaa liehuvaa kesämekkoa. Super korkeat leopardi-korot odottavat myös ensimmäistä kipsuttelua ulkoilmassa. Välillä käyn kyllä ihastelemassa ja hiplailemassa kaapissa roikkuvia ihanuuksia ja odotan innolla milloin ne saa laittaa ensimmäistä kertaa päälle.

Vuodenaikojen vaihtuessa on myös hyvä aika tavata taas vanhoja tuttavuuksia ja jättää ne mukana pitkään laahanneet pois. Kuten keväällä, kun saa ihanan kevyen bleiserin taas päälle ja pääsee eroon raskaasta untuvatakista. Kesän jälkeen on ihana piilottaa kaappiin alennusmyynnistä ostetut hankaavat sandaalit, jotka kuitenkin ovat niin kauniit jalassa, ainakin teoriassa. Siinä vaiheessa tukevat saapikkaat tekevät mielen kuin uudestaan syntyneeksi. Eli lyhyesti sanottuna; vaihtelu virkistää!

Näitä ale-löytöjä pääsin päälläni pitämään onneksi melko nopealla aikataululla oston jälkeen. Ne eivät kauaa kerenneet kiikkua henkarissa muiden hylättyjen vaatteiden joukossa.


Paita Lindex / Hame Gina Tricot / Kaulakoru Lindex


Share:

2 kommenttia

Jenna kirjoitti...

Ihana toi statement -koru, sopii niin hyvin ton paidan kanssa!:)

http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitoksia. On ollut kovassa käytössä! :D

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig