sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Pois paha tyvikasvu

Suutarin lapsilla ei ole kenkiä. Värjäsin tänään omat hiukseni. Töissä on ollut sen verran kiirettä, että omien hiusten värjääminen on ollut pakko jättää kotiin. Laitoin tyvivärin jo eilen illalla ja tänään lisäsin vielä vaaleita ja tummenpia raitoja. Tarkoitus on päästä kaus pois vetyperoksidi-blondista ja mennä pikkuhiljaa luonnollisempaan suuntaan värin kanssa.

Tyvestä tein vähän syvemmän värisen kuin latva on. Halusin hakea liukuväri tyyppistä värjäystä omaankin kuontaloon. Väreissä käytin kylmiä sävyjä. Muutamia kuukausia sitten kokeiltiin uutta väriä ja siitä tuli aivan keltainen. Iho näytti heti paljon punakammalta. Oli aika kauhea näky! :D Haluan siis suosia mahdollisimman viileitä sävyjä. Väreinä käytin Wellan Illuminaa. On ihan huippu väri!


Kuvissa näkyy lopputulos. Näissä kuvissa hiuksia ei ole föönattu eikä suoristettu. Silti väri antaa hyvän kiillon. Olen itse ainakin tosi tyytyväinen lopputulokseen. Kieltämättä raitojen laittaminen omaan tukkaan ei ole sitä helpointa hommaa, mutta ei ollut vaihtoehtoja!

Ensi viikolla saan hiuksiini uudet pidennykset. Siihen asti mennään taas omalla pituudella. :)
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig