torstai 17. tammikuuta 2013

SP Luxe Oil

Tämän hetkinen suosikki tuote hiuksiini on Wella System Professional:in Luxe Oil. Sitä tulee käytettyä myös paljon asiakkaiden hiuksiin, varsinkin jos hiukset ovat pitkät tai käsitellyt. Usein asiakkaan mielenkiinto tuotteeseen herää jo sitä levittäessä, sillä sen tuoksu on mieletön!


Luxe Oil sisältää argan-, jojoba- ja manteliöljyä. Se tekee hiuksista ihanan pehmeät ja helposti käsiteltävät. Sitä voi käyttää hoitoaineen lisäksi 1-6 tippaa pyyhekuiviin hiuksiin antamaan rakennetta. Öljy antaa hiukselle kolme kertaa paremman keratiinisuojan, kuin ilman hoitoainetta.

Käytän öljyä pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta. Näin se toimii ainakin omalla kohdalla parhaiten. Sitä voi laittaa myös kuiviin hiuksiin, mutta kannattaa olla varovainen määrässä jottei hius latistu. Tuote sisältää myös lämpösuojan jopa raudan alle! Sitä voi sekoittaa tehohoitonaamion tai muotoilutuotteiden sekaan tuomaan ihanaa tuoksua ja lisähoitoa.

Arganöljy

Arganpuun siemenistä uutettu arganöljy, jota kutsutaan myös Marokon nestemäiseksi kullaksi. Arganöljy sisältää runsaasti tärkeitä omega-3-,6- ja omega-9-rasvahappoja sekä E-vitamiinia (kolme kertaa enemmän, kuin mikään muu öljy). Tällä öljyllä on pehmentävä vaikutus

Jojobaöljy

Sitä ylistetään sen monista ihoa hoitavista ominaisuuksista. Tulee aavikkokasvin pähkinästä, joka alunperin kasvaa Meksikossa. Kemiallisesti katsottuna öljy on nestemäistä vahaa. Tällä vahalla kasvi suojelee itseään kuivumiselta äärimmäisissä lämpötiloissa. Intiaanit ovat jo kauan aikaa käyttäneet jojobaöljyä lääkinnällisiin ja kosmeettisiin tarkoituksiin. Tällä öljyllä on suojaava vaikutus. 

Manteliöljy

Manteliöljy on mantelin siemenistä kylmäpuristettua tuoksutonta öljyä. Koostumukseltaan manteliöljy on ohut ja hyvin imeytyvä öljy. Käytetään runsaasti ihokosmetiikassa. Aiheuttaa harvoin allergiaa. Tämä öljy kiillottaa hiusta. 
  

Olen käyttänyt öljyä jo jonkin aikaa. Pidennyksille tuote on mitä parhain. Se kesyttää hyvin sähköiset ja
takkuiset pidennykset, tekien niistä sileät ja kiiltävät. Tällä hetkellä olen ilman pidennyksiä. Öljy on käynyt myös omaan lyhyempään tukkaan hyvin. Pörröiset latvat ovat näyttäneet oikeasti ihan hiuksilta tämän käytön ansiosta
Share:

4 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoni heräsi. (: onko minkä hintainen? ja mistä tätä kyseistä tuotetta saa ostettua?

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Hyvä! :) Hinta oli muistaakseni noin 24€ ja sitä saa kampaamoista missä on Wellan tuotteet ja tavarataloista (Sokos, Stockmann).

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Etsin tästä tuotteesta tietoa ja päädyin blogiisi. Ostin tätä, koska ajattelin sen olevan hyvää pidennyksille. Monessa verkkokaupassa lukee että tuote on rakennepaikkaava, ja niistähän sanotaan että ne eivät sovi pidennyksille. Osaatko sanoa että miksi tätä kuitenkin voisi käyttää pidennyksiin? Ei kuitenkaan malttaisi jättää käyttämättä.
Kiitos vastauksesta :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Moikka! Olen itse käyttänyt Luxe Oilia pidennyksien kanssa siitä lähtien kun se on tullut markkinoille enkä enää voisi elää ilman sitä. Olen kysynyt maahantuojalta tätä samaa asiaa ja heidän mukaansa tuote sopii myös pidennyshiuksille. En ole ainakaan huomannut että se olisi millään tavalla pilannut pidennyksiä, päin vastoin. Tarkkaa vastausta en osaa kuitenkaan sanoa miksi tuotetta saa käyttää pidennyksiin vaikka siinä on rakennepaikkaavia-ainesosia.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig