keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Urban Tribe

Ajattelin kertoa täällä blogin puolella melko uudesta tuttavuudesta nimeltä Urban Tribe. Olen päässyt kokeilemaan tämän hius-sarjan tuotteita käytännössä ja osaan kertoa niistä omien kokemuksien kautta.

Yleensäkkin tuotteista on helpompi kertoa kun niitä on käyttänyt ja kokeillut erilaisille hiuslaaduille. Pullojen kyljessä oleva teksti ei aina kerro tuotteesta riitävästi ja joskus voi jopa johtaa harhaan. Monet tuotteet ovat paljon monikäyttöisempiä kuin teksti antaa ymmärtää. Siksi aina jos mahdollista kannattaa kysyä myyjältä neuvoa vierasta putiloa ostaessa! Tämä koskee siis kaikkia brändejä.

Urban Tribe-sarja on luontoa ja ympäristöasioita kunnioittava sarja. Se on luotu hienovaraisista ainesosista hiusten ja terveyden ehdoilla. Tämä filosofia on Urban Tribe:n ekologisen ajattelun perusta.

  • Ei eläinkokeita
  • Serfioituja luonnomukaisia ainesosia ja aktiivisia kasviperäisiä uutteita
  • Sulfaaniton, suolaton ja parabeeniton shampoo
  • 90% biohajoava koostumus
  • 100% kierrätettävä pakkaus 
Tämä helpottaa tuotehyllyllä hahmottamaan sarjan tuotteita ja numeroiden merkitystä pullon kyljessä.

01. Cleansing = täydellistä puhdistusta

03. Straight = äärimmäisen suoraa

04. Curl = eloisaa kiharaa

05. Body = voluumia & valoisuutta

06. Styling & Modeling = muotoilua & joustavuutta

07. Hold = pitkäkestoista pitoa

08. Shine = keveyttä ja kirkkautta

Tässä joitakin tuotteita mihin tykästyin itse eniten. 


Tyvikohottaja
Helppoa suihkuttaa pelkästään tyveen, käy myös koko hiukseen. Antaa rakennetta ja eroteltavuutta. Suojaa hiuksia lämmöltä. Tyvikohottajaa voi käyttää föönauksen, lämpörullien ja muotoilurautojen kanssa. Pitkiin hiuksiin tykkään käyttää tyvessä napakampaa tukea ja latvassa kevyttä hoitavampaa tuotetta. Näin pitkiin hiuksiinkin saa hyvin tuuheutta, mutta silti hius jää liikkuvaksi.


Extra silottava geeli
Ihanteellinen tuote karheille, pörröisille ja luonnonkiharille hiuksille. Testasin omiin pidennyksiin ja niissä tämä silottava geeli toimi myös loistavasti. Tuote suojaa ulkoiselta kosteudelta ja antaa kiiltoa, pehmeyttä ja hallittavuutta. Vie myös hyvin sähköisyyttä pois pitkistä hiuksista. Auttaa saamaan suoran, kontrolloidun ja erittäin pehmeän tyylin.


KiiltosuihkeHyvän kiillon antava kiiltosuihke. Tarkoitettu viimeistely tuotteeksi kuiviin hiuksiin. Tämä kiiltosuihke poistaa myös epämiellyttävät tuoksut hiuksista. Hyvä tuote kirkastamaan kulahtanutta hiusväriä.
Tuuheuttava hiuslakkaTässä on hyvä hiuslakka niille, jotka rakastavat vahvaa pitoa. Ihanteellinen kampausten viimeistelyyn. Tämä lakka tekee hiuksista elinvoimaiset, kiiltävät ja tuuheat.

LämpösuojasuihkeIron Shield-lämpösuojasuihke suojaa hiusta jopa 230 asteesen asti. Käy suoristukseen sekä kihartamiseen. Antaa kevyen pidon ja maksimaalisen kiillon, sekä tuuheuttaa jonkin verran hiusta. Negatiivisten sähkövarausten avulla tuote poistaa ei toivottua sähköisyyttä.


Tällainen tuote pläjäys tällä kertaa. Onko muilla kokemuksia Urban Tribesta?
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig