maanantai 11. helmikuuta 2013

Jet lag

Täällä taas Suomessa kotona tietokoneen ääressä. Pää on vielä sekaisin kaikesta. Aikaero, pitkä lento takana ja 30 asteen lämpötilaero. Pari päivää menee totuttelussa tähän kaikkeen, siitä se taas lähtee.

Ei voi muuta sanoa kun ihana reissu takana! Aurinkoa tuli otettua kunnolla ja muutenkin pääsi irtautumaan kaikesta. Loma tuli kyllä tarpeeseen.

Dominikaaninen tasavalta oli maana upea. Luonto oli kaunista, erittäin vehreää ja hienot hiekkarannat. Ilmasto oli  kostea ja vettäkin satoi välillä. Onneksi enimmäkseen öisin ja kuurot olivat aika lyhyitä. Lämmintä oli kuitenkin koko ajan, myös öisin. Ihmiset olivat joka paikassa erittäin ystävällisiä ja Merengue musiikki soi kaikkialla ja kovaa, myös päässäni tälläkin hetkellä. Se tarttuu väkisin. Dididdi di di diii, di di di di dii dii dii.

Kyllä, olen väsynyt! :D Yritän sinnitellä iltaan asti ja katsotaan huomenna jos irtoaisi jotain järkevämpää tästä päästä.

Kuvia tuli räpsittyä nopeasti yhteenlaskettuna sellaiset 1400. Tässä muutama...

P.S Aurinkokapselit toimivat erinomaisesti! Iho ei palananut herkemmistäkään paikoista ja rusketus tuli syvempänä ja tasaisempana kuin yleensä. Kuuri jatkuu vielä kuukauden päivät.

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig