sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Let´s eat

Reissussa tuli herkuteltua oikein kunnolla niinkuin tietysti lomalla kuuluukin. Hotelli oli all inculsive eli kaikki ruoat ja juomat kuuluivat hintaan. Se on todella näppärä tapa lomailla varsinkin silloin kun hotellin lähellä ei ole mitään isompaa kaupunkia missä olisi ravintola valikoimaa.

Parina iltana käytiin syömässä yhdessä hyvässä ravintolassa missä tilattiin ekalla kertaa perinteiset pihvit. En tiedä oliko vain hirveä nälkä vai mitä mutta ruoka oli aivan loistavan makuista. Alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka olivat kaikki onnistuneita. Nam!

Niinkuin aikaisemminkin on tullut jo mainittua Dominikaanisessa tasavallassa ilmasto on todella kostea. Aluksi syömään mennessä laitoin bleiserin päälle kun tuntui että tarvitsee jotain pitkähihaista käsivarsille. Käveltiin sitten sinne ravintolaan, otettiin ruokaa odotellessa muutama valokuva ja sen jälkeen takki sai lähteä tuolin selkänojalle odottamaan parempaa hetkeä. Kuuma mikä kuuma! Kiharatkaan eivät tossa kuumuuden ja kosteuden sekamelskassa paljoa hiuksissa pysyneet, mutta so what? :)


Toppi Kappahl
Shortsit Lindex
Bleiseri Zara
Kengät BiancoShare:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig