sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Oil Reflection

Wellalta on tullut myös toinen hiusöljy SP Luxe Oil:n lisäksi. Oil Reflection sisältää macadamian siemen-öljyä, avocado öljyä sekä E-vitamiinia, joka on luonnon oma anti-oksidantti. Hintaa öljyllä on 18,90€.

Tämä öljy tekee väristä jopa 86% hohtavamman sekä ravitsee ja paikkaa hiusta. Tuoksussa on käytetty vaniljaa, patchoulia ja ylang-ylangia.

Oil Reflectionia voi käyttää jätettävän hoitoaineen tavoin kosteisiin ja kuiviin hiuksiin. Tässä öljyssä on riittävä lämpösuoja föönauksen pohjalle. Silottaa pörröistä hiusta ja poistaa latvoista kuivuutta ja sähköisyyttä. Jos vertaa tätä ja Sp:n öljyä, niin tämä on enemmän värjätyille hiuksille (ruskeat,punaiset hiukset). Sp:n Luxe Oil on taas blondatuille ja erittäin kuiville ja herkistyneille hiuksille.

Mieletön uutuus tämäkin! :) Varmasti seuraava hankinta mikä pitää tehdä.
Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Mainosta mainoksen perään. Huh. Oisit vähän idealistisempi ja laittaisit vaik jtn uutta. Liian monta mainos postausta peräkkäin.
...

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Olin lomailemassa ja tein valmiiksi postauksia pariksi viikoksi etukäteen. Tuotteista oli paljon postauksia ja nyt on luvassa taas paljon muuta kun olen taas koneen ääressä. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig