lauantai 9. helmikuuta 2013

Sebastian uutuudet

Sebastianin tuotteet kuuluvat suosikkeihini. Sarjassa on suuri valikoima erilaisia muotoilutuotteita sekä shamppoita ja hoitoaineita. Etenkin asiakkaille käytän paljon Sebastianin muotoilutuotteita. Koti käytössä on ollut mm. Hydre-linjan tuotteita sekä Potion 9-muotoiluvoide.

Uutuutena markkinoille on tullut Trilliance shampoo, hoitoaine ja Shine Crafter-kiiltovaha.

Tämä hoitopari on täydellinen pohjustus hiuksille. Vuorikristallia sisältävät pesutuotteet pesevät ja kiillottavat hiuksen pinnan poistaen turhat jäämät ja silottaen pintakerroksen suomut. Sileämpi hiuksen pinta mahdollistaa suuremman valon heijastumisen ja luo upeaa luonnollista kiiltoa. Tästä hiuksia on ihanteellista lähteä muotoilemaan. Nämä tuotteet soveltuvat kaikille hiustyypeille. Shampoo on voidemainen ja tuoksuu ihanan raikkaalle. Tuoksu on sopivan mieto ja ylellinen. Hoitoaineen koostumus on kevyehkö, silti kuitenkin tarpeeksi hoitava.


Kiiltoa saa myös uudella työstettävällä vahalla. Koostumus on pehmeää, mutta silti tarpeeksi kovaa luomaan taipuisaa rakennetta. Vaha sisältää myös vuorikristallia.

Tämä tuote käy kosteisiin hiuksiin föönauksen pohjalle. Kuiviin hiuksiin saa sileitä kiiltäviä pintoja tai muotoa ja rakennetta. Hyvin monikäyttöinen vaha eri mittaisiin hiuksiin.

Nämä uutuudet täydentävät siis Flaunt-kiiltolinjan tuotteita (siniset pakkaukset). Trilliant-lämpösuojasuihkeeseen ja Shine Define-pumppulakkaan on lisätty uutena raaka-aineena vuorikristallia.

P.S Sebastian Trilliance valittiin Trendi-lehden parhaaksi shampooksi ja hoitoaineeksi!
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig