torstai 28. helmikuuta 2013

Sittenkin hyvä päivä

Kaikki varmaan tietävät tunteen, kun jokin asia ei mene niinkuin toivoisi. Se ärsyttää suunnattomasti kun itse ei voi asiaan vaikuttaa. Välillä auttaa kun nukkuu hyvät yöunet ja aamulla kun asiaa tarkemmin miettii niin ei se maailma siihen kaatunutkaan. Kuitenkin joihinkin asioihin ei makeat unetkaan riitä ja aamusta alkaen päivä tuntuu menevän monilta osin pieleen. Jostain syystä kaikki pienetkin asiat ärsyttävät eikä enää mihinkään asioihin ole tyytyväinen elämässään, ainakin jos sattuu olemaan erityisen huono päivä.

Eilen sattui olemaan juuri tälläinen päivä. Aamulla työmatkalla istuessani laitoin hyvää musiikkia soimaan ja aloin miettimään asioita mitkä siinä tilanteessa ärsyttivät suunnattomasti. Sitten aloinkin miettimään asioiden hyviä puolia ja päivästä ei tullutkaan niin sanotusti "huono päivä".

Koko ajan hirveä kiire! - Jokainen tekee itselleen sen kiireen.
 Aina mä oon töissä. - Hyvä että on töitä!
 Joillakin on hirveä kasa kavereita.  - Mulla on tarpeeksi tosi ystäviä.
 Netti pätkii "koko ajan". - Nettiliittymä löytyy koti koneelta, kännykästä, työpaikalta. Kaikkialla maailmassa ei todellakaan ole näin!
 Suomessa on aina niin kylmä ja huono sää. - Ihana auringonpaiste on ollut jo monta päivää. Jos aina olisi kesä, niin siihenkin kyllästyisi.
 Mulla ei oo koskaan rahaa. - Mieti mihin turhiinkin asioihin rahat saatat laittaa. Joka päivä ostettu latte kahvilasta ei välttämättä ole se ihan tärkein juttu. 
Mä haluun ton, ton ja ton mekon ja tietty uudet kengät ja laukun. Eihän mulla oo mitään kivoja vaatteita. - Vaatekaappi on täynnä ihania vaatteita, senkun vaan penkomaan ja muistelemaan mitä sieltä löytyykään. 


Kuljin bussipysäkin ohi ja näin mainoksen, jossa kerättiin ja kerätään vieläkin rahaa uuteen lastensairaalaan. Jokainen voi lahjoittaa 10,20 tai 50 euroa tai periaatteessa minkä summan haluaakaan. Ajattelin lahjoittaa muutaman kympin tähän projektiin, vaikka harvoin osallistunkaan mihinkään keräyksiin. Jotenkin tämä vain tuntui siltä mihin haluaa laittaa pienenkin avun. Laitetaan hyvä kiertämään. Olen saanut lähipiiristäni jo muitakin mukaan tekemään hyvää.
Sillä minulla on jotain mitä näillä lapsilla ei ole - Nimittäin terveys.

 www.uusilastensairaala2017.fi


Share:

1 kommentti

MRSQ kirjoitti...

niin totta tämä postaus:) ja kauniita kuvia!!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig