perjantai 29. maaliskuuta 2013

Asua henkarissa

Muutama päivä sitten kävin syömässä Hakaniemessä sijaitsevassa Juttutuvassa. Kyseisestä ravintolasta olen ollut kyllä hyvin tietoinen, mutta jostain syystä tai toisesta ei ole vain koskaan tullut siellä käytyä. Nyt voin sanoa että ensimmäinen kerta ei jäänyt viimeiseksi, sen verran makoisaa savustettua merilohta tuli syötyä. Muidenkin annokset (piffiä) olivat onnistuneita. Tunnelma oli rento ja hinta keskitasoa.Asu kuvia en valitettavasti kerennyt napsimaan, mutta tässä asua henkarissa roikkumassa. Eiköhän tämä kombo tulla näkemään tulevana keväänä/kesänä monet kerrat päällä.

Paita Zara
Bleiseri Mango

Tämän yläosan kanssa yhdistin perus farkut ja saappaat. Juhlavampaan iltaan hame ja avokkaat toimisivat myös täydellisesti.Viime viikolla käydessäni Mangolla shoppailemassa sain ostosten päälle tämän näppärän kangaskassin. Siitä lähtien se onkin ollut melkein joka päivä käytössä kun kannan aina ison määrän tavaraa mukana (uuteen clutchiin kun ei mahdu kaikkea mahdollista). :)


Kosmetiikkaa tuli taas hamstrattua (miksi kaikki loppuu aina samaan aikaan?). Sain myös kivan rannekorun ja vartalovoiteen mukaan. Luultavasti tämä voide kulkee mukana laukussa käsirasvana kun tuubin koko on niin näppärä. Käsien rasvaus unohtuu helposti jos voidetta ei ole aina käsien ulottuvilla. 

Nyt lähden nauttimaan aurinkoisesta pitkäperjantaista.
Hyvää pääsiäistä ihanat! :)

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig