perjantai 1. maaliskuuta 2013

Cayo Levantado

Yksi matkamme kohokohdista oli käynti Cayo Levantadon paratiisisaarella. Tätä saarta kutsutaan myös Bacardi Islandiksi koska siellä on aikoinaan kuvattu Bacardin mainos. Saari sijaitsee Samananlahdella lyhyen venematkan päässä rannikosta.

Venematkalla saarelle otettiin tottakai paljon valokuvia ja ihmiset ihastelivat upeita maisemia kun valkoinen hiekkaranta alkoi lähestymään ja kristallinkirkas merivesi välkehti auringossa. Yhtäkkiä ihmiset alkoivat tuijottamaan veneen toiselle puolelle missä saari oli. Tottakai piti itsekkin mennä katsomaan mitä muut olivat ihmettelemässä. Ilokseni yllätyin kun näin muutaman valaan nousseen pintaan kunnes ne taas sukelsivat takaisin pinnan alle uiskentelemaan. Samananlahti on yksi maailman parhaista paikoista bongata valaita. Näin tosiaan näköjään oli.

Saarelle päästyä käytiin pikaisesti syömässä ja sen jälkeen oli vain pakko fiilistellä maisemia, ottaa valokuvia (ehkä vähän turhankin innokkaasti), käydä uimassa turkoosissa meressä sekä nauttia auringon paahteesta.

Ei voi muuta sanoa kuin että oli mieletön paikka. Se oli paratiisi.

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig