torstai 7. maaliskuuta 2013

Neljä parasta matkatuotetta

Yleensä mihin tahansa reissuun lähdenkään (yksi yö riittää) pakkaan mukaan hirveän määrän erilaisia purkkeja ja purnukoita. On shampoota (tavallista ja sävyttävää), hoitoaineita moneen lähtöön, kosteusvoidetta kasvoille ja vartalolle, meikinpoistoaineet, muotoilutuotteet föönaukseen, kihartamiseen sekä suoristamiseen ym. ym..tätä listaa voisin jatkaa loputtomiin. 

Siitä on jo yli kolme viikkoa kun tultiin matkalta kotiin. Maanantaina sain purettua viimeiset purnukat takaisin kaappiin. Huh. Matkalaukun sain sentään tyhjennettyä jo parissa päivässä. Yleensä nimittäin normaali aika on se pari viikkoa.

Trooppisessa kosteassa ilmastossa missä aurinko paahtaa päivät ja öisin sataa on aika haastava pitää luonnonkiharat hiukset kurissa. Loman pelastus oli Wella SP:n Luxe Oil. Sillä sai pörröiset, räjähtäneet kiharat ja hiustenpidennykset kuriin. Asiaa olisi myös kummasti helpottanut hyvä fööni sekä suoristusrauta. Ne kyllä oli tällä kertaa pakattuna mukaan, mutta sähkövirta ei halunnut tehdä yhteistyötä raahaamieni laitteiden kanssa. Öljy kuitenkin pelasti!

Juuri värjättyä tukkaa suojasi UV-säteiltä Wellan Sun Spray. Yritin aurinkoa ottaessa pitää myös hattua päässä, sillä se on kuitenkin paras suoja paahteessa.

Ihoa suojasin Hawaiian Tropic öljyllä tai Nivea Sun carontene-aurinkovoiteella. Kummassakin on hyvin matala suojakerroin, mutta alkulomasta käytin tehokkaampaa aurinkovoidetta. Nämä kaksi tuotetta sopivat hyvin aurinkoon tottuneelle iholle.

 Toinenkin näistä kahdesta aurinkosuoja-tuotteesta olisi riittänyt, mutta kun niitä purnukoita on niin mukava kanniskella maailman toiselle puolelle. :)

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig