tiistai 19. maaliskuuta 2013

Nioxin kokeilussa

Joskus kauan sitten jo vihjasinkin, että Nioxinista olisi infoa tulossa täällä blogin puolella. Ja nyt sitä infoa pystyn jonkin verran jo antamaan omien kokemuksien pohjalta.

Aluksi vielä kertaus tästä Nioxinista eli mitä ihmettä tämä sarja oikein lupaa/tekee.
Nioxin on suunnattu niille henkilöille, jotka kokevat hiustensa ohentuneen tai pitävät hiuksiaan ohuina. Nioxinin ihonhoitoon perustuva teknologia saa aikaan paksumman ja tuuheamman näköiset hiukset. Yli 70% käyttäjistä koki hiustensa näyttävän paksummilta ja tuuheammilta jo neljässä viikossa.

Tässä viisi vaikutusta Nioxinista jotka tekevät hiuksista paksumman näköiset:

-Katkeilemisesta johtuvan hiustenlähdön väheneminen
-Tuuheammilta näyttävät hiukset
-Hiusten rakenteen parantuminen
 -Hiusten vahvistaminen rasitusta vastaan
-Karvatuppien tukkivan talin poistaminen hiuspohjasta

Nioxiniin kuuluu kolme tuotetta: Cleanser, Scalp Revitaliser, Scalp Treatment. Tämän lisäksi sarjassa on omat erikoistuotteensa. Minulla on kokeilussa tämä aloituspaketti eli Kit. Tämä paketti pitäisi kestää kuukauden verran. Paketteja on kuusi erilaista ja ne on numeroitu selkeästi. Oma numeroni on 5 (karheille,normaaleista ohuen näköisille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille).

Tarkoitus olisi että hiukset pestäisi joka päivä, jotta vaikutus olisi kaikkein tehokkain. Sen verran laiska kuitenkin olen että joka toinen päivä on hiusten pesu väli tähän kuontaloon. Nyt olen viikon verran käyttänyt tätä sarjaa ja olen siihen tykästynyt. 

Pesen hiukset aivan normaalisti Nioxinin shampoolla. Tämän jälkeen laitan Scalp Revitaliser-hoitoaineen hiuspohjaan. Sen lisäksi laitan normaalin hoitoaineen hiusten pituuksiin ja latvoihin. Tällä hetkellä olen käyttänyt vähän mitä sattuu mm. Redkenin all soft-hoitoainetta tai SP:n Hydrate maskia. Hiusten pesun jälkeen levitän hiuspohjaan vielä Scalp Treatmentin ja jätän sen sinne. 

Nioxin Cleanser: Auttaa poistamaan karvatuppia tukkivaa talia, rasvahappoja ja ympäristön saasteita hiuspohjasta ja hiuksista. Puhdistaa hiukset ja saa ne näyttämään runsaammilta.

 Nioxin Scalp Revitaliser: Kevyt hoitoaine antaa hiuksille kimmoisuutta ja säätelee kosteustasapainoa.

Nioxin Scalp Treatment: Kosmeettinen tuote sisältää antioksidantteja ja kasviuutteita, jotka tekevät hiuspohjasta raikkaan.

Oma mielipide...

 Shampoo: Shampoo on geelimäinen eli se pesee hiukset hyvin puhtaaksi kuivattamatta niitä liikaa. Tuoksu on miellyttävä ja hiuspohjaan jää raikas tunne pesun jälkeen. Shampoo on riittoisaa (tulee laitettua aina liikaa. :D ) Hiukset ovat kuivana tuuheammat ja kivan ilmavat. 

Hoitoaine: Hoitoaine on siis tarkoitus hieroa ensisijaisesti hiuspohjaan (yleensä nimenomaan latvoihin ja pituuksiin). Huomasin että hiuspohja oli pesun jälkeen tasaisen värinen eikä punoittanut tai kutissut yhtään. Hoitoaine ei myöskään rasvoittanut hiuspohjaa vaikka näin voisi kuvitella. Muualle hiuksiin laitoin siis toisen hoitavamman hoitoaineen. Tällä hoitoaineella tuskin saisin omaa takkutukkaa selväksi.

Hiuspohjaan jätettävä hoito: Hiuspohjasta tosiaan tulee raikkaan oloinen ja huomaan miten veri kiertää paljon paremmin kuin aikaisemmin. Mukavan raikas ja puhtaan tuntuinen hiuspohja.

Aloituspaketti maksaa 32,90€. Yksittäiset pullot jatkoa ajatellen ovat isompia kooltaan.
Shampoo (300ml) 24,90€, hoitoaine (300ml) 25,90€, hiuspohjaan jätettävä hoitoaine (100ml) 32,90€.

Näitä käytän nyt vielä sen kuukauden verran. Tällä hetkellä tykkään kovasti. Katsotaan ovatko hiukset tuuhentuneet pullojen loputtua...

Aloitin tämän Nioxin-kuurin Dermabrasion-käsittelyllä. Se on kampaamoissa tehtävä kuorinta hiuspohjalle. Se auttaa elvyttämään hiuspohjan ihoa ja estää karvatuppien tukkeutumista. 

Kotihoitotuotteena kuorinnan jälkeen käytetään kuukauden verran Density Protectionia. Sen hinta on hyllyssä 47,90€ (45ml).

 Tämän tuotteen laitan joka ilta nukkumaan mennessä hiuspohjaan. Se on hiuspohjaa rauhoittava ja kosteuttava tuote.Onko muilla vielä kokemuksia Nioxinista? 

Share:

9 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Mistä näitä saisi ostettua? :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Sokokselta löytyy ainakin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen käyttänyt Nioxin tuotteita Pohjois-Amerikassa jo yli 10 vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Löysin iha googlettamalla tänne, olisko sinulla laittaa mitään ennen -jälkee kuvia nyt pidemmän ajan jälkeen? Kiinnostaisi nähdä kuinka on vaikuttanut tai onko ylipäätään toiminnut :) Jos siitä ei ole liikaa vaivaa. Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta näin muutenkin;D Hyvää alkavaa joulukuuta!

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Jep, Suomeen se tuli 2013 vuoden alussa. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Moikka! Valitettavasti ei ole mitään ennen -jälkeen kuvia. Tällä hetkellä minulla on pidennykset päässä enkä ole käyttänyt Nioxinia niiden kanssa. Voin kyllä muuten suositella kyseistä tuotetta sillä monet asiakkaat ovat saaneet hyviä tuloksiä Nioxinilla eivätkä enää luopuisi siitä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan nykyään Suomessa myytävä Nioxin -hiustenhoitosarja kovinkin erilainen, kuin 5-6 vuotta sitten käyttämäni...Ostin silloin litran purkit sekä shampoota että hoitoainetta kampaajaltani, ja rakastuin tuotteeseen. Pullot kestivät varmaan vuoden! Tukka oli terveennäköinen, tuuhea, ja piti värin hyvin hiuksissa. (Olen aiheuttanut kerran jopa pienimuotoisen perheriidan huoltoasemalla, kun mies kehui tyttöystävälleen upean kiiltäviä, terveennäköisiä hiuksiani :) ) Pakko manita, että pidin tuotteiden raikkaudesta, eli tuntumasta joka tuli niiden käytön jälkeen. Kuin jotain menthoolia tms.

Näin tänään Stockalla Nioxin -aloituspakkauksen, ja ihmettelin miten ikinä olenkaan unohtanut ko. tuotteen. Silloin kun vannoin, etten enää muuta osta ikinä. No ostinhan minä :) Huomenna ajattelin hakea pakkauksen, ja testaan tehoaako hiustenlähtöön, joka on seurausta imetyksestä. Toivoa sopii, sillä liki puolet on jo tippunut päästä, ja ohimokaljut loistaa :/

Käytätkö tuotetta edelleen?

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Moikka! Kyllä samoista Nioxin tuotteista on kyse. Nioxin saapui Suomen markkinoille vasta reilu vuosi sitten ja Jenkeissähän sitä on ollut jo iät ja ajat myytävänä. Käytän Nioxinia silloin tällöin, mutta tavallisesti en sitä viitsi käyttää hiustenpidennysten takia sillä se on hieman liian voimakas niiden kassa käytettäväksi. Muutenhan tuotesarja on ihan loistava! :) Nioxinilla on myös täsmätuote niihn kohtiin joista hiuksia on jo lähtenyt reilummin, sitä kannattaa myös käyttää lisänä.

Anonyymi kirjoitti...

Nioxinia sai ennenkin suomesta, oli vain pari vuotta pois markkinoilta kun skt lopetti maahantuonnin. Nykyään tulee wellan kautta.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig