perjantai 15. maaliskuuta 2013

Nude Rose

Jokunen aika sitten Sokoksella oli Kutsu kauneuteen- tapahtuma. Sieltä bongasin tämän Diorin aivan uuden Nude Rose- irtopuuterin. En tarvinnut tämän tuotteen ostopäätökseen sen ihmeenpiä myyntipuheita vaan halusin ostaa uutuuden nyt ja heti (sainhan siitä kuitenkin 20% alennuksen etukupongilla).
 Kuinkas ollakkaan uutuus olikin päässyt jo loppumaan. Muutaman päivän päästä kävin katsastamassa taas tilanteen ja sitä oli onnekseni saatu lisää hyllyyn.

Nyt en enää muuta irtopuuteria suostuisikaan edes käyttämään, sen verran ihastunut olen Nude Rose-puuteriin. Se jättää ihon luonnollisemman näköiseksi kuin monet muut kokeilemani irtopuuterit, silti kiinnittäen meikkivoiteen paikoilleen.

 Ensimmäistä kertaa kun avasin purnukan yllätyin kun puuteri olikin vaaleanpunaista! Nytkö ne rahat menikin hukkaan? Teinkö liian hosuen ostoksen? Ei. Puuteri muuttuu kasvoilla pohjan väriseksi. Eli ei tarvitse kuljeskella vaaleanpunaisella naamalla ympäriinsä. Ennemminkin iho on nyt kuultavampi ja tasaisempi. Raikas ja hehkuva!

Tätä olen etsinyt! - Ja nyt sen löysin.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig