torstai 21. maaliskuuta 2013

Pupunruokaa(ko)

Teen hyvin harvoin ruokaa ja kun sitä joskus satun/jaksan väsäillä niin se on jotain nopeaa ja helppoa. Eli yleensä jokin salaatti ja sen lisäksi valmis kanankoipi tai vaikka pelkkää paistettua jauhelihaa. 

Joskus hyvin harvoin viikonloppuna kun aika antaa periksi saatan kokkailla oikein kunnolla kolmen ruokalajin päivällisen johon kulutan tunti kaupalla aikaa. Näin onnekkaasti käy kuitenkin hyvin harvoin. Ja sitäpaitsi monesti kun kokeilen jotain kivaa uutta ja upeaa ruokalajia niin sen lopputulos ei mene ihan niinkuin Strömsöössä. Ehkä toisella kerralla ruoka voisikin onnistua, mutta haluan jo sillä kertaa kokeilla taas jotain uutta ja erilaista.

Tällä kertaa tein taas tämän saman perus salaatin jonka olen täälläkin esitellyt. Erona edelliseen paahdoin salaatin sekaan pinjansiemeniä. Sain idean viikonloppuna kun maistelin juhlissa vuohenjuutosalaattia jossa oli juuri näitä siemeniä seassa. 

Oli muuten hyvää! :) Tänään ja huomenna on luvassa koulutusta ja olen siitä ihan innoissani. Nyt kun on ollut niin mukavan aurinkoisia päiviä niin on jaksanut paljon paremmin ja olo on ollut tosi pirteä. Viikonloppu on täysin vapaata ja kohta on pääsiäinen ja kaikkea kivaa tulossa! :) 

Tässä salille lähdössä eilen illalla...

 

Aurinkoista päivää kaikille! <3


Share:

2 kommenttia

Unknown kirjoitti...

Sulla on tosi ihana blogi, ja oot tosi kaunis! :)

sheadorescouture.blogspot.fi

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Mukava kuulla, kiitos paljon. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig