maanantai 29. huhtikuuta 2013

I Borgå

Viime viikko oli taas vaihteeksi tosi kiireinen. Olin kuusi päivää töissä ja muutama päivä vielä venähti 12 tuntisiksi. Joten kiireen vuoksi en ole yksinkertaisesti kerennyt panostamaan blogiin niin täysillä. 

Sain tosiaan maanantaina uuden värin ja perjantaina laitettiin pidennykset. Nyt voin sanoa että on taas kotoinen olo näiden hiusten kanssa. Pidennysten kanssa pääsen paljon helpommalla kuin vääntämällä joka aamu omaa tukkaa ja kiinnittämällä sinne lisäksi jotain klipsipidennyksiä. Äsh...liian aikaa vievää! Nyt kun pesen, föönaan ja kiharran hiukset kerran niin pärjään niiden kanssa muutaman päivän loistavasti. Hiuspuuteri ja ponnari pelastavat kolmantena päivänä. Neljäntenä päivänä en enää lähtisi ovesta edes ulos. ;)
Sunnuntaina lähdettiin käymään iki ihanassa Porvoossa. Yksikin vapaapäivä kiireisen viikon päätteeksi tuntuu niin rentouttavalta.

Sää oli melko lämpöisen tuntuinen eikä vettäkään onneksi satanut. Aurinko pilkotteli myös aika ajoin ja minähän heitin heti aurinkolasit päähäni sen kunniaksi.

 Kuvissa näkyvä trenssi on ostos viime syksyiseltä New Yorkin reissulta. Takki oli todellinen outlet löytö nimittäin sen lähtö hinta oli muistaakseni n.280$ ja pulitin siitä ainoastaan n.50$ eli euroissa hädin tuskin 40€. Kannattaa niissä outleteissa ihmeessä käydä jos siellä päin matkustelee. :)

Tämä viikko onkin hieman leppoisampi kun vapun takia tulee enemmän vapaapäiviä. Onko teillä vappu suunnitelmat jo lyöty lukkoon?
Takki Via Spiga
Kengät Bianco
Aurinkolasit H&M
Kaulahuivi Mulberry
Laukku LV

 
Share:

1 kommentti

Unknown kirjoitti...

Ihana takki ja muutenkin asukokonaisuus! Meidän pitäis myös kesällä mennä Porvooseen, upea kesäkaupunki! :D

t. Veera

http://veeraeinolanelamaa.blogspot.com

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig