tiistai 30. huhtikuuta 2013

Inkkarityttö


En ole sitten kouluaikojen jälkeen pukenut vappuna päälle mitään sen kummallisempia naamiaisasuja tai muita härpäkkeitä. Jos olisi oikein perinteiset naamiaisbileet niin sinne voisi tietysti pukeutuakkin hengen mukaisesti vaikka merirosvoksi tai Marilyniksi. 

Tänä vappuna naamiaisvaatteet saavat kuitenkin taas jäädä käyttämättä. Sen sijaan halusin jotain erilaista vapun kunniaksi joten laitettiin töissä kolme sulkaa tähän hiuspehkoon tuomaan pientä piristystä. Ne ovat kiinnitetty pienillä metallirinkuloilla hiusten tyveen. Sulat ovat aitoa kukkoa ja kestävät mainiosti hiusten pesua, föönausta ja kähertämistä.

 Kieltämättä sulista tulee inkkarifiilis mutta en sentään muuten ajatellut vetäistä intiaanivaatteita kun lähden vapun viettoon.


Sunnuntaina lämpöasteet kohosivat jo sen verran ylös että halusin laittaa ehdottomasti hameen päälle. Kyseinen musta hame on roikkunut vaatekomerossa jo viime keväästä saakka mutta silti se ei ole päällä vielä ollut montaakaan kertaa. Nyt taas muistin kuinka ihanan kevyt ja mukava se onkaan.
 Hame & paita ZaraViikonloppuisella Porvoon reissulla kävimme syömässä Rafael´s Steakshousessa. Porvoo on pullollaan ihania ravintoloita ja kahviloita. Joka kerta kun siellä päin tulee pyörähdettyä niin haluan käydä kokeilemassa jotain uutta ravintolaa. Kesällä varmasti tulen Porvoossa vielä käymään joten pitää taas metsästää jokin uusi ruokapaikka sille kerralle. 

Tilasin karitsaa ja paistettuja kauden kasviksia. Hyväähän se oli! :)

Tänään nautin vapaapäivästä ja valmistaudun vapun juhlintaan.

Railakasta vappua kaikille! :)


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig