torstai 11. huhtikuuta 2013

Keskiviikko

Keskiviikko aamuna seison 7.55 Stockmannin edessä ja katselin ympärilläni soljuvaa ihmisjoukkiota. Ihmisiä seisoi toista sataa jossei enemmänkin malttamattomana odotellen että ovet aukeisivat. Kyseessä oli siis Hullut Päivät...

Pari vuotta sitten menin Hulluille Päiville heti keskiviikko aamusta kahdelksalta kun oli siis ensimmäinen päivä kyseessä. Tuntuu että siihen verrattuna ihmisiä oli hurjasti enemmän nyt tänä vuonna. Oliko tarjonta tällä kertaa houkuttelevampi vai mikä oli?

Itse lähdin hakemaan Pentikin pallo-lampunjalkaa ja valkoista varjostinta. Ne myös sain kun olin niin aikaisin liikenteessä. Shoppailu tuokion jälkeen meninkin yhdeksäksi töiden pariin.
Jos joku ihmettelee, että mitä mun tukalle on tapahtunut niin vastaus on ei mitään. Tällä kertaa se sai olla ihan luonnontilassa ilman klipsipidennyksiä tai muita härpäkkeitä. Aina ei vaan jaksa laittaa! Siksi hommaankin parin viikon päästä pidennykset takaisin. 

Nyt kun päässä ei siis ole ollut muuta karvaa kuin ihan omaa, niin olen käyttänyt Nioxinia. Hiukset ovat tulleet tuuheammiksi selvästi. Myös tuntuu että ne eivät katkeilekaan enää samalla tavalla kuin ennen Nioxinin käyttöön ottoa. Valitettavasti pidennysten kanssa kyseistä sarjaa ei kannata käyttää. Muuten voin kyllä suositella kaikille ketkä haluavat tuuheutta ja vahvuutta hiuksiinsa!
Paita Mango
Housut H&M


Share:

4 kommenttia

Unknown kirjoitti...

Onks teillä se isoin fatboy vai keskikokoinen? Meillä on se ns. lasten malli, limenvihreenä! I Like it. Haluaisin sen riippumaton seuraavaksi, parvekkeelle. ;)

t. Veera

veeraeinolanelamaa.blogspot.com

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Itseasiassa en oo ihan varma onko toi nyt se isoin vai keskikokoinen koska ollaan saatu se. :D Aika isolta toi ainakin tuntuu.

Näin tänään just messuilla sen riippumaton, oli kivan näköinen!

Sofiida kirjoitti...

Ihanat housut ja muutenkin mukavantuntuinen blogi!!:)
Käy kurkkaamassa munkin:

www.sofiida.blogspot.com

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitti :)

Käyn kurkkaamassa!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig