sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Saturday@Work

Yleensä lauantait vierähtävät työn touhussa niinkuin eilenkin kävi. Toisaalta lauantai aamuissa on "se jokin" erilainen tunnelma kun kävelee keskustan läpi työpaikalle. Kaupunki ei ole vielä herännyt. Muutama ihminen kävelee vastaan kahvi kuppi kätösessään; ja se kun kellään ei ole kiire mihinkään...

Lauantait ovat ihan parhaita viettipä ne töissä tai vapaalla!Lounaalla kävin hakemassa pikaisesti salaatin ja mukaan tarttui myös jokin patukka (hamppu?!). Luomua kummatkin (niitä söi hyvällä omalla tunnolla)! Yllätyin kuinka hyvää salaatti todella oli ja vielä yllättävän täyttävää. Tosin kotoolta mukaan otettu kanankoipi toi lisää ruokaisuutta annokseen. Patukka meni mukavasti kahvin kanssa ja sekin vei kielen mennessään...totaalisesti!Työpäivän jälkeen otetut kuvat vielä perään. Nyt muuten lähtee talvitakki kevyempään ja antaa sen kevään tulla kun on tullakseen. Hiki meinasi tulla nimittäin jo iltapäivällä villakangastakin takia.


Share:

4 kommenttia

Unknown kirjoitti...

Kauniita kuvia ja ihana paita! :) Missä kampaamossa olet muuten töissä? Käyn tosi usein työmatkoilla Hki:ssä ja joskus vois ylimääräisen ajan siellä käyttää hiusten ehostukseen. :D Voit myös laittaa viestin yksityisesti e-mailiini: veeranelamaa@gmail.com

t. Veera

veeraeinolanelamaa.blogspot.com

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitoksia. :)

En viitsi täällä blogissa ainakaan vielä paljastaa työpaikkaani, sillä haluan säilyttää vielä edes pienen ripauksen yksityisyyttäni. :)

Unknown kirjoitti...

Ymmärrän oikein hyvin! :)

t. Veera

veeraeinolanelamaa.blogspot.com

Terveyteen kirjoitti...

Olen kans maistanut tota samaa suklaapatukkaa ja se voittaa tavalliset markettipatukat mennen tullen :) Sopii hyvin kiireisen päivän välipalaksi silloin tällöin ja miksei myös herkutteluun. Kahvin kanssa se vie varmasti kielen mennessään.

Suomessa kaikki makea ja hyvä on niin korkeasti verotettua että joutuu tilaamaan ulkomailta halvemmalla.

http://terveyteen.blogspot.com

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig