keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Uutta väriä

Suunnitelmissa oli jo viime viikolla laittaa uutta väriä hiuksiini, mutta aikataulut välillä menevät ristiin ja niitä pitää muutella suuntaan jos toiseenkin. Aika siirtyi viikolla eteenpäin.

Nyt tänä maanantaina koitti kuitenkin se kauan odotettu päivä kun sain pientä kirkastusta hiuksiini. Vaikka työkseni muiden hiuksia laittelenkin, niin monesti oma tukka jää kiireen takia kakkossijalle ja se laitetaan kun keritään. Ollaan nyt kuitenkin pyritty sopimaan jo seuraava hiustenlaitto kerta valmiiksi kalenterista, jotteivat omat hiukset jäisi aivan huomiotta. :)

Laitettiin vaaleita raitoja sekä taitettiin keltaisuutta pois muualta hiuksista. Leikkausta ei tällä kertaa tarvinnut koska perjantaina laitetaan kuitenkin pituutta lisää!

Ennen ja jälkeen kuvassa näkyy selkeä ero värissä. Ekassa kuvassa hiukset ovat raudalla suoristettu ja tokassa kuvassa vain föönattu. Tästä johtuen rakenne näyttää jonkin verran erilaiselta keskenään. Luonnonkihara hius kun on omasta takaa niin rauta on kyllä se päivien pelastus.
Miltäs uusi väri näyttää? :)


Share:

4 kommenttia

littleB kirjoitti...

Tosi hyvä väri! Ja ihana tollanen rento ponnari, miks tollasen tekeminen on mulle niin vaikeeta!! Vaikka mitä yrittäisin, niin aina ponnarista tulee liian siloiteltu ja tukka menee ihan päätä myöden :)

Veera Einola kirjoitti...

Tosi kauniin värin olette saaneet aikaan! Oletko aina ollut vaaleahiuksinen? :)

t. Veera

veeraeinolanelamaa.blogspot.com

S kirjoitti...

Kiva että tykkäät! Mulla on tossa ponnarissa klipsi-pidennykset myös päässä joten tukka näyttää paksummalta mitä onkaan. Hiuspuuteri+tuupeeraus ponnarin pohjalle eikä silottele liikaa sitä niin eiköhän sillä onnistu. :)

S kirjoitti...

Kiitti! Oon luonnostaan sellanen maantienharmaa-keskiruskea. 15-vuotiaana vaalensin hiukset. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig