maanantai 6. toukokuuta 2013

Hampaat kuntoon


Lauantaina kävin Espoon Sellossa pyörähtämässä. Tällä kertaa en kuitenkaan ollut ihan pelkästään vain shoppailureissulla vaan kävin hampaiden valkaisussa Medismilessa.

Olen jo pitkään harkinnut meneväni hampaidenvalkaisuun mutta se on vain jäänyt ja jäänyt. Nyt kuitenkin tarjoutui hyvä mahdollisuus mennä joten halusin ehdottomasti valkoisemmat hampaat!

Olen käynyt hammaslääkärissä puolisen vuotta sitten. Silloin hammaskiveä poistettiin mutta melko huolimattomasti kun näin jälkeenpäin asiaa tarkemmin miettii. Muutenkaan palvelu ei ollut välttämättä parasta mitä nyt itse toivoisi (tämä siis kunnallisella puolella). Nyt kuitenkin kun kävin Medismiliessa niin olin palveluun erittäin tyytyväinen. Suuhygienisti kertoi koko ajan mitä tekee ja antoi hyviä vinkkejä myös kotihoitoon ja muuhun suun hyvinvointiin. Puhuttiin myös esteettisestä hampaiden hoidosta. Omat hampaat ovat jonkinverran lohkeilleet ja tämä johtuu öisestä hampaiden narskuttelusta. Tähänkin vaivaan on olemassa ratkaisu; nimittäin purentakiskot. Onko kellään niistä kokemuksia?  Tätäkään asiaa ei kukaan hammaslääkäri tai -hoitaja ole aikaisemmin vaivautunut kertomaan.

Puhdistus aloitettiin ensin tekemällä hammaskiven poisto. Tämän jälkeen hampaisiin tehtiin vielä soodapuhdistus, jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman tasainen. Sitten päästiin aloittamaan hampaiden tehovalkaisu.

Medismilella käytetään vain ammattilaiskäytössä olevia Beyond plus- ja Beaming white -valkaisuaineita. Valkaisuaineet ovat vetyperoksidipohjaisia geelejä. Ne ovat puskuroitu siten, että ne ovat hellävaraisia hampaille mutta tehokkaita valkaisuun. Valkaisua kiihdytetään sinisellä led-valolla.

Ensin ikenet suojattiin hyvin jotta valkaisuaine ei olisi kosketuksessa niihin. Sitten hampaisiin levitettiin valkaisuainetta vaikuttelemaan 15 minuutin ajaksi. Tämä sama toistui kolme kertaa ja valkaisu oli valmis. En ole mikään hammaslääkäri kammoinen ihminen mutta silti aina vähän jänskättää kun suuhun laitetaan kaikenlaista mitä sinne ei kuulu. Siltikään en kokenut missään vaiheessa valkaisua että se tuntuisi epämiellyttävältä tai sattuisi millään tavalla.Valkaisu sopii henkilöille joilla hampaat ovat tummuneet esimerkiksi kahvin tai punaviinin juonnin, tupakoinnin, mausteiden tai lääkkeiden takia. 

Hampaiden valkaisun soveltuvuuden tarkistaa aina hammaslääkäri tai suuhygienisti, toimenpiteen voi estää esimerkiksi hampaiden reiät ja tulehdukset. Alaikärajaksi suositellaan yleisesti 16:ta vuotta.

  Hampaiden valkaisu ei itsessään edistä terveyttä, mutta suun puhdistukset ja tarkastukset ovat aina terveyttä edistäviä ja ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä.


Hampaani vaalentuivat neljä astetta ja eron kyllä huomaa! Lopputulosta ylläpidän pesemällä hampaat kaksi kertaa viikossa valkaisevalla hammastahnalla. On myös hyvä välttää mm. kahvia, punaviiniä ja muita hampaita voimakkaasti värjääviä ruokia. Nyt myös aion aloittaa sähköhammasharjan käytön jotta hampaisiini ei kertyisi plakkia.
Medismile tarjoaa lukijoilleni tämän saman tehovalkaisun hintaan 149€ (ovh. 295€). Tarjous on voimassa toukokuun loppuun eli varaa aika toukokuun loppuun mennessä (valkaisun voi siis tehdä myöhemminkin.) Muista mainita ajanvarauksen yhteydessä blogini "Beauty Box", jotta saat valkaisun ale-hintaan!

Lisätietoa saat osoitteesta www.medismile.fi


Medismile kauppakeskus Sellossa:
(Prisman vieressä 2. krs) Leppävaarankatu 3-9
Varaukset: 010 3200 801
Aukiolo ajat: ark 10-21, la 10-18, su 12-18
        

       Medismile Vantaan Varistossa:
Martinkyläntie 67
Varaukset: 010 3200 800
Aukiolo ajat: ark 10-18
Share:

2 kommenttia

Unknown kirjoitti...

Oho! Aika iso ero. Oon itse ollut aika skeptinen näiden valkaisujen suhteen, mut tämähän vaikuttaa varsin tehokkaalta! :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

No on! :) Kyllä se vaalennus tepsii ihan oikeasti. Suuri vaikutus on myös hammaskiven poistolla ja tehokkaalla puhdistuksella mutta valkaisu saa hampaat niin kirkkaaksi.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig