torstai 9. toukokuuta 2013

Ihana aamuVapaapäivä, jes. :) Eli aamun voi aloittaa rauhassa aamupalalla ja lehtiä lueskelemalla. Tietysti kun pääsin kapuamaan sängystä ylös niin rojahdin ensimmäiseksi sohvalle loikoilemaan ja katsomaan joksikin aikaa telkkaria. Vasta kun sain kahvia ja aamupirtelön niin pääsin kunnolla hereille. 

Olen alkanut joka aamu syömään avokadon ja pirtelön. Itseasiassa pirtelö ei sisällä sen kummempia ainesosia kuin 250g rahkaa, 200g marjoja sekä lorauksen vettä. Päälle ripottelen vielä jäisiä marjoja pakkasesta tuomaan raikkautta juomaan.

Aamuisin, varsinkin aikaisin herätessä aamiainen ei oikein tahdo maistua. Yritin syödä rahkaa ja marjoja ihan sellaisenaan mutta se tuntui jotenkin isolta määrältä ja osa jäi väkisin syömättä. Nyt kun teen näistä aineksista pirtelön niin saan sen nopeammin ja helpommin syötyä ja jaksan paremmin puurtaa aamupäivän tällä ruoalla. Ainakin omassa työssä saattaa olla että taukoja ei välttämättä kerkeä pitämään moneen tuntiin. Siksi onkin tärkeää että aamupalalla tulee syötyä tarpeeksi jotta jaksaa sinne 12-13 asti.Tappelin kauan tietokoneen kanssa jotta sain ladattua kuvat tähän postaukseen. Turhauttavaa kun haluaisi tehdä mahdollisimman paljon kun kerrankin on vain aikaa, mutta sitten koneet alkavat temppuilemaan vastaan. Niin tyypillistä!

Tänään kun on vapaata niin pitää hoitaa kaikki rästissä olevat hommat pois alta. Siivoamista, salilla käynti, blogin tekoa...siitä on tämä päivä tehty.

Ihanaa vapista niille keillä sellainen tänään on! :)Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig