sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Lohta ja vaahtokarkkeja


Perjantain kymmenen tuntisen työpäivän jälkeen oli ihana istahtaa valmiiseen pöytään sillä ihana ystävä oli kokkaillut meille illallista. Torstain vapaan jälkeen oli ihan maanantai fiilis mutta silti perjantain väsymystä oli aistittavissa. Eli ehkä olo oli vähän maanantain ja perjantain sekoitusta, en tiedä onko se kauhean hyvä yhdistelmä. Perjantaihan olisi muuten erityisen mukava päivä jos ei tietäisi että lauantaina joutuu kuitenkin töihin.

Väsymys ja muut huolet kuitenkin unohtuivat kun sai masun täyteen ruokaa ja hyvää seuraa ystävien kesken. Niin ja siis tietysti ruokakin oli erinomaista. ;)


Mennessä sekoiltiin raitsikoiden kanssa. Mentiin ensin väärään ja hypättiin pois. Ei se ollutkaan väärä, vain minä sekoilin kun olen niin huono raitiovaunulla liikkuja. Voisi ehkä opetella jo tässä iässä. Sitten käveltiin perille kymmenessä minuutissa. Voisi myös alkaa enemmän kävelemään noin pieniä matkoja. Täällä vaan hyppää niin helposti ohimenevään bussiin tai johonkin mikä vain liikkuu ja mihin saa istahtaa hetkeksi.


Paita Bershka
Housut H&M
 


Oli ihan mieletön ilta. Lämmin. Ehkä nyt on jo melkein kesä?


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig