tiistai 21. toukokuuta 2013

Outfit 190513Sunnuntaina oli ihanan kesäistä. Heräsin pirteänä uuteen päivään, vaikka lauantaina venähtikin pikkutunneille. Sää oli niin kutsuva että sisälle ei vain voinut jäädä. Päivällä päätinkin käväistä eräässä ystävämyynnissä joka järjestetään viitisen kertaa vuodessa. Viime kerrat ovat jääneet väliin joten nyt halusin ehdottomasti käydä kurkkaamassa löytyisikö jotain kivoja löytöjä. Kyllähän niitä löytyi! ;)

Aluksi ostin muutaman hauskan värisen huivin muutamalla eurolla kappale. Pari euroa kipale!? Eli melkein ilmaiseksi kuin olisi saanut. Kiertelin ja pyörin joka kolkan läpi kunnes saavuin viimeiseksi Ritva Fallan pisteen luokse. Liikkeen ulkopuolella roikkui rekillinen vaatteita jotka vilkaisin ohimennen läpi. Käteen tarttui pehmeältä ja silkkiseltä tuntuva laskostettu vihreä hame. Ihana vihreä hame. Kokeilin tätä silkkistä ihanuutta päälleni ja se istui kuin valettu. Kuvittelen vain mielessäni kuinka ihanasti se liehuisi lämpöisessä kesätuulessa.

Hame on kuulemma yksittäinen mallikappale jota ei ole koskaan tehty enempää kuin se yksi. Nyt olen sen yksinäisen kappaleen onnellinen omistaja. Myös lompakkoni oli onnellinen kun hintalapussa luki 10€.
Hame Ritva Falla
Takki Therapy (NYC)
Toppi & aurinkolasit Gina Tricot
Kengät Zara
Kaulakoru itse tehty
Laukku vanha 
 
Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis tuo vihreä hame!

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos. Tykkään kanssa kovasti. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig