lauantai 25. toukokuuta 2013

Reeniä reeniä...Aikaisemmin jo mainitsinkin että löysin Stadiumista sattumalta kivoja treenivaatteita. Voin myöntää että en ole varmaan koskaan elämäni aikana ostanut kunnolla urheilukaupasta urheiluvaatteita! Nyt tajuan mistä olen jäänyt paitsi. Näiden lisäksi ostin myös Niken lyhyemmät trikoot salille. Uudet sali kengät ovat vielä hakusessa.
Kyllä nyt on taas kiva käydä lenkillä ja salilla ihka uusissa vetimissä. :)Share:

6 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Kivat urheiluvaatteet antavat lisää innostusta liikkumiselle. Kivan näköinen asu. Kyllä nyt kelpaa lenkkeillä. Kunnon lenkkikengät ovat myös tärkeät.

Unknown kirjoitti...

Todella kivat treenivaatteet olet löytänyt! Itselläni myös treenivaatteiden uusintaprosessi meneillään parhaillaan. Luvassa ennen kaikkea herkullisia värejä, pinkkiä ym. ;)

Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa! :D

t. Veera

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Se on kyllä totta. Kiitos. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos. On niin kiva fiilis kun on treenivaatteet kunnossa. :) Nyt niitä värejä vasta sieltä kaupasta löytyykin!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on 2 lasta ja vaikka oonkin liikkunut paljon heti heidän syntymien jälkeen, niin VASTA kun hankin kunnon treenivaatteet, aloin oikeasti päästä entiseen kuntoon. Et kyllä ne kasvattaa motivaatiota :D Sulla on mielenkiintoinen blogi!

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Treenivaatteet antaa sitä motivaatiota ja onhan se huomattavasti helpompaa kun ei tarvitse koko ajan kiskoa housuja ylös tai paitaa alas treenaillessa kun ne pysyy kunnolla päällä. :D Kiitoksia, kiva kuulla!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig