perjantai 7. kesäkuuta 2013

Holiday


Viime päivät, tai no melkein kohta viikko on mennyt melko rennoissa fiiliksissä. Ollaan vietetty kesälomaa täällä maalla kesämökillä. Ilmat ovat ainakin tähän asti hellineet meitä lomalaisia ja olen jopa muutamana kerran uskaltaunut käymään järvessä uimassa. Mökkielämään tietysti aina kuuluu kaikenlaista pientä hommaakin että ei ihan pelkäksi laiskotteluksi tämä loma ole mennyt. ;) 

Nyt kun on ollut hyvä mahdollisuus, niin olen antanut ihon levätä kaikessa rauhassa eli en ole meikkipussia avannut kertaakaan tämän viikon aikana. Hiuksia ja ihoa olen kuitenkin hellinyt ja suojannut auringon paahteelta. Lähipäivien aikana onkin tulossa postausta kesätuotteista hiuksille.

Nyt jos sinulla on jotain kysymyksiä liittyen hiustenhoitoon, niin ottaisin ne innolla vastaan ja voisin vastailla niihin samassa postauksessa. :)



Joten laittakaahan kysymyksiä tulemaan vain rohkeasti!



Tässä vielä loma fiiliksiä kuvina. Eilen sain sen kameran johdon onneksi käsiini jotta saan kuvia liitettyä vihdoin koneelle. Thank god!



Mukavaa viikonlopun alkua ja nauttikaa kesäisistä ilmoista!


Share:

4 kommenttia

Heli kirjoitti...

Ihanan kesäisiä kuvia! :-)

http://thegirlytruthofmylife.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiitoksia kivasta blogistasi! Olen pitkään etsiskellyt sellaista tuotetta hiuksille kuin SP Luxe oil, mutta en ole löytänyt. Tiedätkö sinä voiko kyseistä tuotetta tilata mistään? Monet kehuvat, että se on niin ihanan tuoksuinen ja erittäin hyvä hiuksille varsinkin kesäisin:)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Moikka! Mukava kuulla, kiitoksia. :)

Eli Sp Luxe Oil on Wellan tuote, en ole varma mistä saa netistä tilattua. Ainakin on myynnissa Sokoksissa sekä Stockmannilla. Nyt Luxe-sarjaan on tullut myös lisää tuotteita kuten shampoo ja tehohoito-naamio. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos! :) Toivottavasti kesäiset ilmat vielä jatkuisivat...

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig