sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kesäteatteria


Yleensä ainakin kerran kesässä haluan käydä kesäteatterissa. Muuten teatterissa ei tule käytyä juurikaan, mutta kesäteatteri on asia erikseen.

Sain pari lippua Ryhmäteatterilta Suomenlinnan kesäteatteriin katsastamaan Robin Hoodia. Olen aina halunnut käydä Suomenlinnan kesäteatterissa mutta syystä jos toisesta se on aina jäänyt väliin. Nyt kuitenkin tästä tilaisuudesta ei voinut kieltäytyä.
Päivällä sää näytti epävakaiselta ja ukkosistakin oli varoiteltu. Onneksi kuitenkin iltaa kohden sää alkoi taas kirkastumaan. Haimme patongit evääksi ja hyppäsimme Suokin lauttaan ihailemaan merimaisemia.


Onneksi laitoin ihan matalat balleriinat jalkaan sillä Suomenlinnassa saattaa olla melko haastavaa käppäillä korkokengissä mukulakiviteillä. Eli muistakaa; aina hyvät kengät jalkaan kun suuntana on Suomenlinna!


Esitys kesti 2,5h sisältäen 20 minuutin väli breikin. Katosomo oli katettu ja sitä ympäröi muurit, joten huonommalakin säällä teatteria pystyy katselemaan hyvillä mielin. Katsomossa oli myös lisäki vilttejä jos vilu olisi päässyt yllättämään.

Suomenlinna kyllä hurmasi taas jälleen kerran niin paljon että tänä kesänä haluan vielä jonkun pyrähdyksen sinne tehdä vaikkapa piknikin merkeissä!

Illalla pois päin lähtiessä lautalta aukeni huikeat maisemat Helsingin ylle auringon laskiessa.Onko muita vielä käynyt katsomassa Robin Hoodia? Näytökset pyörivät elokuun loppuun asti. Lisätietoa löydät täältä.Hame Vero Moda (uusi)
Bleiseri H&M
Ballerinat Zara
Toppi Gina Tricot


Share:

2 kommenttia

Anni kirjoitti...

Kivoja Kuvia! Oliks se esitys hyvä ? Olis kiva mennä ittekkin kattomaan jos oli. :)

http://anniangelikan.blogspot.fi/

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kyllä se hyvä oli. Näyttelijät olivat ammattilaisia ja vitseillekin sai välillä nauraa vaikka jotkut kohdat olivatkin yllättävän "raakoja". :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig