torstai 13. kesäkuuta 2013

Pikkuinen puotiViikonloppuna tuli myös käytyä pienessä paikallisessa sisustusliikkeessä. Liikkeestä löytyi vaikka mitä ihania huonekaluja, astioita sekä kaikenlaista sisustustavaraa. Hypistelin ja ihastelin valikoimaa, mutta mitään en tällä kertaa kuitenkaan ostanut. Tosin mikäänhän ei estä, että eksyisin tänne pieneen sisustus puotiin uudelleen vielä tämän loman aikana. Yhdet ihanat viinilasit jäivät kieltämättä kummittelemaan takaraivoon. Ehkä seuraavalla kauppareissulla käyn niitä hieman ihastelemassa.

Liikkeeseen kuului myös sisäpihalla oleva rakennus. Rakennuksen terassin varjoon olisi voinut jäädä viettämään aikaa pidemmäksikin hetkeksi. Vaikka aurinkoa rakastankin kovasti, niin silti terassin keskellä kasvava omenapuu tarjosi mukavan varjon hellepäivän lomassa.Raitamatto oli myös ehdottomasti yksi suosikki. En vain tiedä oliko myynnissä?


Harmi kun oman parvekkeen keskelle ei saa istutettua omenapuuta. Jos se olisi mahdollista, niin tekisin sen varmasti!


Share:

1 kommentti

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä...Tosi kiva sisustuskauppa tämä kyseinen pikkuputiikki ihanassa vanhassa jugend-talossa ja sen ulkorakennuksessa. Olen usein itsekin vieraillut siellä ja ihastellut myytäviä tuotteita. Talo ja ulkorakennus on kauniisti entisöity. Ihanaa, että vanhoja rakennuksia säilytetään!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig