perjantai 14. kesäkuuta 2013

Raidallinen mekko


Jokunen viikko takaperin, silloin kun ei vielä edes ollut kesä kävelin keskustassa Gina Tricotin ohitse. Aina kun kyseisen liikkeen ohitse kävelee niin on melko mahdotonta olla astumatta sisälle ellei kiire ole valtava. Tällä kertaa sisäänheittäjänä toimi ikkunassa roikkuva raidallinen maksimekko. En vielä sillä hetkellä omistanut yhden yhtäkään maksimittaista mekkoa joten kiinnostus heräsi oitis tähän kyseiseen raidoitettuun kappaleeseen. Kokeilun jälkeen marssin oitis kassalle ja olin onnellinen maksimekon omistaja. 

Mekkoon kuului myös oranssi köysimäinen vyö mutta se sai jäädä pois ja tilalle vaihdoin ruskean nahkaisen simppelin vyön. Vyö antaa tähän mekkoon ryhtiä ja helmaakin saa mukavasti nostettua vyön avulla ylemmäksi.

Nyt on jo osassa vaatekauppoja alkanut kesän alennysmyynnit. Sieltä tulen toivottavasti tekemään vielä kivoja maksimekko löytöjä, sillä olen tähän malliin kovasti ihastunut.Kesähelteet ovat nyt joksikin aikaa häipyneet kuin tuhka tuuleen. Nahkatakki lämmittää sateisemmallakin säällä.Mekko Gina Tricot (uusi)
Sandaalit Zara
Hattu Gina TricotShare:

2 kommenttia

Unknown kirjoitti...

Mekon värit sopivat hiustesi väriin täydellisesti! Maksimekot on nyt todella IN. Olen pitkään koittanut vedota hankkimattomuuttani sillä, että olen niin lyhyt, mutta me taidamme olla suunnilleen samanpituisia, joten olen luultavasti jo huomenna menossa kohti kauppoja! ;)

t. Veera

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Raidallinen mekko tai paita vaan jotenkin sopii niin hyvin kesään. Hyvä puoli vielä maksimekoissa on se mukavuus ja helma lämmittää jos ilma sattuu olemaan vähän viileämpikin. Kiitos. :) Onnea täydellisen maksimekon etsimiseen!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig